Hvordan å plante frø poteter i potter

January 21

Hvordan å plante frø poteter i potter

Voksende din egen poteter er enkelt og morsomt. Du trenger ikke en stor plass Plant poteter; de kan dyrkes på en patio eller veranda i potter eller store beholdere. Container hagearbeid er en enkel måte å dyrke grønnsaker i en liten plass som på en leilighet uteplassen eller dekk. Nyt din egen organiske grønnsaker hele sommeren. Poteter vokser best i et varmt klima og så lenge de får rikelig med vann og solskinn, de vil bli like bra.

Instruksjoner

•Plant i slutten av vinteren. Middels til slutten av februar er tiden for å plante din poteter. Frø poteter kan kjøpes fra en barnehage eller du kan gjøre din egen ved å bare la en potet gå frø. Dette betyr at når de begynner å vokse "øyne", den lille spirer som vokser på potet når det begynner å bli gamle.

•Fyll din beholder halvfull av potting jord. Din beholderen kan være en stor terracotta kjele, en 5-gallon bøtte eller store bin. Hvis bruker en bøtte, bore hull i bunnen og fyll med stykker av Potter, murstein eller grov grus å tillate drenering.

•Legg et lag av kompost over potting jord og Plasser din poteter 5 til 6 inches hverandre på jord. Hvis du ikke har kompost, virker litt gjødsel. Bare bland det med jord før legge potetene.

•Plasser et lag av jord og gjødsel på potetene. Fyll bøtte resten av veien med kompost og jord. Det bør være noen inches over toppen av poteter å tillate dem å rot riktig.

•Plasser potten eller beholdere i et område som får minst seks timer med sollys per dag. Vann poteter når tre dager, mer ofte hvis pottene ser tørr. Pass på at du ikke over vann dem. Sjekk for tilstrekkelig drenering å holde poteter fra råtnende.

Tips og advarsler

  • Mange beholdere kan brukes for container hagearbeid. Kompost er naturlig gjødsel laget av vegetabilsk utklipp og hage utklipp. Gjødsel er veldig bra for dyrking av poteter og finnes i alle hjem og hage senter.