Hvordan å plante frø pakker

May 16

Hvordan å plante frø pakker

Lite frø pakker inneholder ofte hundrevis av frø vil spire og vokse til frodige friske planter. Baksiden av pakken vanligvis gir deg all informasjonen du trenger for planting og omsorg for planter - fra en beskrivelse av anlegget ved forfall til foretrukket belysning, jord preferanser og gjødsling behov. Det gir også informasjon om frø dybde og frø avstand. Etter produsent anbefalinger øker din voksende suksess.

Instruksjoner

•Velg en plassering som samsvarer med belysning behovene til plantene. Belysning er vanligvis beskrevet som full sol, delvis sol (eller delvis skygge) eller skygge. Full sol refererer til et område som får minst seks timer med sollys mellom klokken 10 am og 6 pm. delvis solrike områder får mindre enn 6 timer med sollys om dagen. Full skygge refererer til områder som mottar ikke direkte sollys.

•Prepare av tilling til en dybde på 8 til 10 inches. Fjerne røtter, steiner og annet rusk fra jord å opprette løs jord som røtter kan trenge lett. Endre jord for å møte fabrikkens jord krav. Vanligvis anbefales et tillegg på 2 til 4 inches av organisk materiale.

•Plant personlige frø til anbefalte dybden av frøet pakken. Plante frø for lav kan føre dem til å spire raskt og visne bort i solen. Plante dem for dypt kan hindre skuddene fra å nå overflaten av jord å samle mat fra solen.

•Dekk frøene med frisk jord og fast jord ned med hendene. Dette sikrer frø og hindrer luftlommer. Noen frø, som wildflower frø, krever ikke dekker. Alltid se anbefalinger for bestemt frø.

•Space frø til deres anbefalt avstand. Selv avstanden kan virke for langt fra hverandre, er denne avstanden beregnet for å tillate modne planter rommet de trenger for å vokse. Plante dem nærmere enn anbefalt resultater i overbefolkning og redusert blomstrende eller fruiting.

•Spray området med spray vedlegget på slange til å fukte de 1 til 2 inches jord. Holde området fuktig før seedlings vises og viser underskriver av kraftig vekst.