Hvordan å plante fersken frø i en gryte

February 18

Fersken frø bør vanligvis plantes bare før vinteren utenfor, der de gjennomgå en naturlig kaldt vær behandling kalles lagdeling, som bidrar til å øke sine sjanser Anskuelser. Hvis du ønsker å vokse din fersken groper i, men kan du simulere lagdeling prosessen med kjøleskapet, så plante hver brønn i sin egen potten når det har lykkes spirer. Hvis gitt nok lys, vann, næringsstoffer og plass til å vokse, kan selv en innendørs fersken treet produserer frukt innen 3 år.

Instruksjoner

•Fjern gropen fra fersken og vask av eventuelle gjenværende frukten kjøtt under rennende vann. Bruk en myk børste til å skrubbe kjøtt bort Hvis det er nødvendig. Rulle gropen rundt på et papirhåndkle før det opprettes ikke lenger et fuktig sted der det berører håndkleet, så Pakk gropen løst i en annen papirhåndkle og la det tørre over natten.

•Plasser grop i en plastpose. Legg igjen en liten åpning i posen og sett den i kjøleskapet. Kontroller at det er ingen epler eller bananer i kjøleskapet med fersken pit, fordi de slipper en modning gass som kan ødelegge gropen.

•Kontroller posen hver noen dager for å sørge for at du ser tegn på liten kondens inni posen. Hvis du ikke ser noen tegn til kondens, fjerne gropen, bruke sprayflaske tåke det med vann og deretter plassere den i vesken. Lukk posen, riste den for et par sekunder, så avløp noen stående vanndråper ut av sekken. Returnere posen i kjøleskapet, litt åpne som før; ideelt sett bør det holde i kjøleskapet i minst 2-3 måneder.

•Fyll et lite glass med vann og Legg grop i glasset for å suge i et par timer når du er klar til å plante. Fyll plastposen frø hadde vært i halvfull med lett fuktet perlitt eller Universal beplantning jord og returnere det til kjøleskapet. Kontroller frøet for tegn på tilvekst hver dagene, og å fukte perlitt eller jord som nødvendig med tåken fra sprayflaske.

•Gå fersken pit inn i en pott som er 8 inches over eller mer når det viser en rot ca 1/2 inch lenge. Plante gropen i Universal hagearbeid jord, rot peker nedover, om så dypt i jorden som gropen er lang. Hvis gropen er 1 tomme lang, vil du plante det øvre spissen tomme under overflaten.

•Plasser potten i et solfylt vindu og holde jord lett fuktig, men ikke våt. Du kan øke frøplante vekst av dekker potten med plastfolie, holdt minst tre inches av jorda med tannpirkere eller spisepinner plassert i jord, til frøplante framgår jord.