Hvordan å plante Fall blomster i Georgia

September 29

Ifølge Walter Reeves er fall en fantastisk tid å plante blomster i Georgia fordi jorden temperaturen er ideelle for å akselerere veksten. (Se referanse 1) Georgia består av anlegget hardførhet soner 6 til 8, som betyr opplever det minimale gjennomsnittstemperatur mellom-5 til 10. Kontroller om planter du vil vokse kan overleve din regionens anlegget hardførhet sone ved å sjekke barnehage etiketten. Fjern gamle døde rusk fra blomsterbed før høsten Georgia hage.

Instruksjoner

•Kontroller jord temperaturen å sikre at det faller mellom 55 til 75 grader F. Trykk en jord termometer i jorda å finne ut din jordas temperatur.

•Contact din lokale kommune som DeKalb County Public Works å få en gratis pose med jord balsam. (Se referanse 3) Mange kommuner tilbyr gratis jord balsam som furu bark gartnere i løpet av høsten.

•Spread to inches av jord balsam over planting området. Mange hager i Georgia består av leire jord, som har dårlig drenering evner. For å forbedre drenering, kan du legge til jord balsam, som vil også legge næringsstoffer til jord. Arbeide i de første seks inches av matjord med en ror. Glatt planting området med baksiden av en rake.

•Lag en liste over planter som kan plantes i høst, som geranier, asalea og stemorsblomster. Grave hull i hage seng som er dobbelt så stort som anlegget rot ballen og på samme dybde som planten ble plantet i beholderen. Angi beholderen på side og løft anlegget ut av containeren. Kontrollere sine røtter å sørge for at de ikke grøtaktig. Grøtaktig røtter antyder at anlegget har en fungal sykdommen, rot råtne.

•Plasser anlegget i hullet og pack jord rundt røttene. Vann jord slik at det er fuktig, men ikke mettet. Spre gressmalingsklaffen å låse i fuktighet. Fortsette en vanning tidsplan hele vinteren. Trykk fingrene i de første 3 inches av matjord. Hvis jorden er tørr, vann hagearbeid området. Tillate matjord tørke ut mellom vanning.

Tips og advarsler

  • Plante blomstrende pærer som påskeliljer, nederlandske iriser og tulipaner i høst for våren blomstrer.
  • Unngå plante blomster for tett sammen ved å sjekke barnehage koden. Blomstene for tett sammen lett kontrakt og spre fungal sykdommer.