Hvordan å plante et tre til minne om døde noen

July 31

Hvordan å plante et tre til minne om døde noen

Død slår dypt i den menneskelige tilstanden, og menn og kvinner takle sin sorg på utallige måter. Noen velger å memorialize dem i noen form. De siste årene, har praktisering av kranen memorial vokst seg sterkere i noen miljøer. Dette er en enkel og langvarig hyllest å hedre minnet om en avdød venn eller slektning.

Instruksjoner

•Velg en egnet område for memorial treet. Nettstedet bør gi tilstrekkelig lys og vann til treet å blomstre, og velg enten et bortgjemt eller høy trafikk sted, avhengig av hvordan offentlige minnesmerket er ment å være. Be om tillatelse fra grunneier hvis egenskapen ikke er din.

•Velg arter av treet som er mest hensiktsmessig for personen som døde eller som har symbolsk verdi. For eksempel kan et furutre reflektere at personens minne vil bli "evergreen", eller et eiketre kan symbolisere hennes indre styrke.

•Dig et hull som dypt som roten ballen og dobbelt så bred. Legge en liten mengde gjødsel i hullet, ifølge etiketten. Plass sapling i hullet og fyll med skitt.

•Fyll en halv gallon av vann over bunnen av sapling.

Sette inn en plakett. Vanligvis disse er laget av bronse og er festet til polene ved treet eller tunge svaberg plassert i nærheten. En plakett ord skal gjenspeile personen blir hedret, inkludert hans navn, fødselsdato og død, og en setning hedre hans minne. Det er ingen mal eller riktige måten å forberede en memorial Inskripsjon.

•Consider holder en liten seremoni etter planting å huske døde. Denne hendelsen kan omfatte et lite måltid, reminiscing og bønn.

•Kontroller at sapling er vannet, og at årene, plakk og treet vedlikeholdes.

Tips og advarsler

  • Offentliggjøre memorial treet i en lokalsamfunnet avis kan invitere andre til å delta i memorial prosessen. Legge til en liten benk i kan også kalle oppmerksomhet til treet.
  • Ikke plante et tre som kan være "perfekte" om avdøde, men som er ikke en god match for det lokale miljøet. En kaktus vil ikke blomstre i en Minnesota vinter eller et løvtre i ørkenen.