Hvordan å plante et nåletre

August 6

Hvordan å plante et nåletre

Bartrær er planter som produserer kjegler. De kan være lavtliggende, som enkelte typer einer eller ruvende giganter, som kyst redwoods. Mange dyrkes som personvern skjermer eller vind barrierer grunn av det faktum at de er grønne. Noen er dyrket som landskapet prøver, som the Colorado blue spruce. Ofte er bartrær dyrkes i hager dverg bartrær, ifølge Virginia Tech University. Bartrær variere i type jord de liker og lys innstillinger, men metodene planting forblir den samme, uavhengig av bestemt arter.

Instruksjoner

•Velg en plante område som er utsatt for fullt sollys. De fleste bartre vokser best når de får en hel dag verdt av solen, ifølge Virginia Tech University. Dverg bartrær i varme sørstatene, men kan ha nytte av noen ettermiddag skygge.

•Plant din bartre i godt drenering jord. Altfor våt jord kan føre til problemer som rot råtne og andre fungal sykdommer. Mens mange bartre kan tilpasses ulike typer jord, trives de fleste i loamy, litt surt jord.

•Fjern alle hyssing eller burlap fra rundt rot ballen av treet. Hvis treet i en container, fjerne den fra potten og kuttet bort noen røtter som omkranser roten ballen.

•Dig et hull som dypt som roten ballen, men dobbelt så bred. Ikke legge gjødsel eller kompost til jord. Sett treet i hullet og tilbake fyll med fjernet jord og tamp den forsiktig.

•Et grundig og dypt, deretter legger 2 inches av organisk mulch rundt treet. Dette hjelper jord holde på fuktigheten. Holde en 6-tommers området rundt stammen gratis mulch.

Tips og advarsler

  • Den beste tiden å plante bartrær er tidlig i høst, ifølge det amerikanske National Arboretum.