Hvordan å plante et lite tre i en større beholder

May 9

Hvordan å plante et lite tre i en større beholder

Når det gjelder å plante trær i beholdere, does størrelse materie. Mens en liten beholder gir lite rom for rot ekspansjon, er en større beholder mindre restriktive. Kranen liten i en større beholder har flere fordeler. Faktisk forklarer midten av byen barnehage, Inc. at kranen i en større beholder krever mindre hyppige vanning. Så lenge beholderen har avløpet, skal liten treet trives.

Instruksjoner

•Fyll den store potten halvfull med organisk potting jord. Fjerne små treet fra beholderen for opprinnelige barnehage ved å legge den på høykant og forsiktig skyve ut.

•La noen knyttet smuss på røttene intakt og satt roten ballen av små treet i midten av beholderen. Sikre at graftet EU (punktet der møte røtter trunk) er over jord linjen. Hvis ikke, legge mer jord i potten å heve roten ballen.

•Backfill potten med organisk potting jord. Klapp toppen av jorda med hånden for å fjerne eventuelle luftlommer.

•Et liten treet dypt etter planting bruker en hage slange eller dusj. La vannet strømme gjennom lag av jord og drenering hullene i bunnen av potten.

•Kontroller store potten hver uke for fuktighet og for å sikre at din lille treet ikke er blir rot bundet som det blir. Hvis du oppdager at jorden rundt treet er tørke ut raskere enn vanlig eller hvis røtter vokser ut av drenering hullene, det er nok tid for å plante lite treet i en enda større pott.