Hvordan å plante et granateple frukt treet

November 22

Pomegranate trær vokser 10 til 15 fot høy og er løvfellende. Bladene er små, mørkegrønne og blanke. Frukt, som er fylt med frø, har en tøffe ytre huden. Frøene er tydelig og dekket med en glitrende pærer som kan gjøres i juice. Frøene kan også brukes som pynt.

Instruksjoner

•Velg en sunn plante. Bladene skal være frisk og grønn. Se på bunnen av potten for å se om det er røtter poking gjennom. Noen røtter er akseptable; en floke av røtter er ikke.

•Dig et hull dobbelt så dyp og bred granatepletres pot. Hvis potten er 1 fot i diameter og 15 inches høy, bør hullet være minst 30 inches dyp og 2 fot bred.

•Prepare jord. Bland den jord fra hullet med like deler av organisk mulch, sand og bagged potting jord. Legg til en håndfull Universal gjødsel. Bland godt. Fylle det planting hullet halvveis, og deretter legge vann for å avgjøre jord.

•Forbered fjerne granatepletre fra potten. Hvis røtter er pot-bundet, plage dem. Plass anlegget i hullet. Fylle hullet med jord før er ca 6 inches fra toppen. Legge vann igjen for å avgjøre jord, så resten av hullet. Bank overflødig jorden rundt treet i en 2-fots sirkel.

•Avhengig været på tidspunktet for planting, treet må bli vannet hver dagene de første ukene å få den av en god start. Varmere vær betyr mer vanning. Etter treet er opprettet, er dypt vann hver uke eller to bedre enn daglig vanning.

Tips og advarsler

  • Anlegget høsten når det er fortsatt om en måned med varmt vær videre slik treet kan sende ut nye røtter før frost. Ikke vær gjerrig når graver planting hull. Løs jord gjør det enklere for nye trær å etablere seg.