Hvordan å plante et blødende hjerte

October 19

Hvordan å plante et blødende hjerte

Planting en rekke blomster legger skjønnhet og karakter til en hage. En felles fabrikk som produserer rikelig blomstrer er blødning hjertet, også kjent som en dicentra. Blødning hjertet spirer myk, hjerte-formede rosa blomster som åpner nederst for å tillate grå eller grønn kronbladene å slippe ut (gi utseendet som de er "blø" ut). Blødning hjertet er en flerårig plante, så med riktig pleie og vedlikehold, forventer sin blomster å gjøre en årlig opptreden i hagen din.

Instruksjoner

•Velg en plassering med jord som drenerer godt og en som er nær skogen eller på Nord eller east side av huset. Ifølge Easytogrowbulbs.com, hvis pytter vann forbli fem eller seks timer etter regner, jord ikke renne godt. Også gir skogsområder og Nord eller øst-siden av en bygning beskyttelse til anlegget fra kraftig vind.

•Plant de blødning hjertene på et sted som mottar lys skygge på ettermiddagen. Når du legger anlegget i bakken, plasser den slik at røttene peker nedover og de voksende av anlegget peker oppover en tomme eller så under jorden.

•Space planter 2 eller 3 fot fra hverandre.

•Et plantene ukentlig av soaking jordsmonnet rundt anlegget. Legge til kompost eller torv moss til jord å forbedre jord evne til å holde vann. Bruke en 10-10-17 Organisk gjødsel halvårlig å holde jorda sunn.