Hvordan å plante erter innendørs

July 18

Erter er en grønne grønnsaker som kommer i en rekke. Erter er vanligvis delt inn i tre klasser sukkererter (sukker erter), hage erter og snap erter. Erter er kjent for bra i kjøligere forhold, men også bli plantet innendørs. Plante erter innendørs er ikke vanskelig og kan gjøres i noen få enkle trinn.

Instruksjoner

Planting

•Velg hvilke rekke ert plante innendørs. Vurdere hva variasjon av erter du finner behagelig smak.

•Prepare erten for planting. Nick eller opprette en liten sprekk i skallet med et par nagle avklipt, barberblad eller annet kutte objekt. Plass skallet i (ikke varmt) vann i 24 timer.

•Velg en beholder der frøene Plantes. Omtrent alt vil gjøre, inkludert frø skuffer og potter. Torv pellets eller en mini plast drivhus kan også brukes. Beholderen fylles med potting jord. Vann i beholderen.

•Dig hull en tomme dyp. Grave to hull per potten eller pellet. Skyv et frø på hvert hull med fingeren. Våt beholderen grundig.

•Plasser beholderen på et kjølig sted, helst med soling i Sør. Vokse (eller plante) lys kan også plasseres over beholderen. Hvis bruker et lys, vil et sted i huset nok, gir det ikke er for varmt et sted. Holde beholderen vannet, og vent til frøene spire, vanligvis i 10 til 15 dager. Fortsett å holde plantene på et kjølig sted for å få dem vant til temperaturen ute. Kontroller at plantene får masse sollys etter spiring. Plukke eller knipe av svakere stammen ved foten av anlegget syv dager etter at det spirer.

Tips og advarsler

  • Plante frøene innendørs omtrent to måneder før sist frost i nærheten, eller som anbefalt på baksiden av søker pakken. Holde inne sinn instruksjonene kan variere avhengig av en rekke erten.
  • Når du forbereder skallet, skåret en rift i shell coveret, ikke frø selv. Ved trimming andre skudd etter det har kommet, sørg for ikke å skade rotsystem. Bruker potting jord, ikke hage jord.