Hvordan å plante erter & grønne bønner i en beholder hage

May 24

Erter og grønne bønner kan produsere en stor avling selv i en beholder hage. De er ofte treg å starte men når seedlings vises, vil vokse i en beholder. Du kan også utvide nye avlinger som gamle begynner å dø. Meste av rommet planter trenger vil være oppover fra hagen din beholder som de vokser opp et espalier. Delikat blomster også legge til en nydelig touch innendørs eller ute.

Instruksjoner

•Kontroller at beholderen har god drenering. Fyll din beholder med generelt jord. Gjødsle jorda med 20-20-20 gjødsel. Legge til inoculant til jord med mindre du har kjøpt frø som allerede har blitt inokulert, som vil bli angitt på frø pakker.

•Trykk hver pea frø en tomme i jorden og plass dem fem inches hverandre på en ende av boksen. Trykk grønn bønne frø én tomme i jord og plass hver plante fem inches fra hverandre, også, på motsatt side av boksen.

•Sett din espalier i boksen ovenfor der frø ble plantet slik at de har noe å klatre når de begynner å vokse. Vannet plantene dine nok å dempe jord. Plassere plantene dine i et solfylt vindu hvor de får minst seks til åtte timer med sollys om dagen. Seedlings vises innen 21 dager.

•Øk vanning Når spirene vises. Vann daglig slik at jorda er godt fuktet. Bruke vann direkte til jord slik at bladene forblir tørr å unngå mugg. Feed plantene dine flytende tang gjødsel hver uke når blomstene begynner å vises.

•Harvest din erter og bønner mens anlegget er tørke før vanning for dagen. Bruk saks til å klippe din erter og bønner fra vintreet forsiktig. Dette vil hindre at røttene løsne fra jorden. Kontinuerlig fjerne bønner og erter som de er klar til å bli høstet og fjerne alle blomster som døde for å oppmuntre mer produksjon.