Hvordan å plante epletrær for hjort

May 25

Hjort elsker mest frukt, og er tiltrukket av områder der det er fruktbærende trær. Mange typer hjort foretrekker epler, og vil søke en rekke landskap der epletrær. Hjort også har veldig gode minner, og kommer tilbake til områder der de har funnet god mat i siste, og unngå områder hvor det er mangel på mat eller giftige planter. Med riktig planting teknikker, kan du tiltrekke hjort til din bolig for opplevelsen.

Instruksjoner

•Velg den beste plasseringen for din epletrær. Ikke bare vil området må ha nok plass til trærne for å etablere sine røtter systemer og vokse, også må ha delvis eller full sollys, spesielt om morgenen. Du kan også velge en plassering som er litt skrå, slik at jorda ikke bli vannfylte i perioder med frost og snø.

•Test posisjonen din jord med en hjem pH-leser. Hvis du ikke har en jord-leser, kan du kjøpe testing kit på en county forlengelsen kontor. Eventuelt kan du kontakte din lokale universitetet forlengelsen service å ha noen sendt ut til din eiendom som vil teste din jord for deg for et gebyr. Din jord ideelle pH-nivå bør være 6.0 til 6.5, som vil gi optimal næringsstoffer for epletreet.

•Purchase unge epletrær med sterk rotsystem fra anerkjente treet selger eller barnehagen. Gjør dette når du er klar til å plante et tre som skulle være en gang sent på høsten.

•Dig hull 2 fot bredere enn spredning av treets røtter og så dypt som treet var plantet når det var i barnehagen. Denne dybden vil variere avhengig av treets type og alder, så sørg for at du spør selgeren barnehage eller tre hvor dypt det ble plantet.

•Fyll i hullet med matjord og vann jord før det er helt gjennomvåt med vann.

•Apply nitrogen-rik gjødsel en måned etter at du har plantet treet. Den eksakte typen gjødsel du bruker avhenger på om din jord har noen næringssalter mangler, men generelt du vil bruke 10-10-10 gjødsel i en 2-fots sirkel fra stammen på treet. Gjødsle igjen neste vår.

Tips og advarsler

  • Gjør ikke Kjøp gamle, forkrøplet eller syke epletrær, ettersom de ikke vil sannsynligvis være i stand til å etablere seg på eiendommen, og de vil produsere frukt. Epletreet du kjøper er opp til deg, men kan du velge en type epletreet som produserer lavt hengende frukt, som en dverg epletreet. Disse er mer sannsynlig å tiltrekke hjort, som hjort lett tilgang til frukt på disse trærne. Siberian crabapple er et utmerket valg. Det kan tilpasses mange landskap og kalde-hardføre, enkelte ganger produserer frukt helt inn i februar.
  • Hvis du plante epletrær på eiendommen for å tiltrekke hjort på jakt, gjøre deg kjent med lover om hjort lokkemat i staten. Kontroller også for at, hvis du drive jakt, du har riktig lisens for å gjøre det og at du jakte bare under godkjent sesonger.