Hvordan å plante en Zen-hage

March 24

En zen-hage er ikke en hage i den tradisjonelle vestlige tankegang. En zen-hage generelt inneholder ikke planter. Fall plantene må være meningsfullt for enkelt og de trenger å være minimal i antall. En zen-hage bør ha en følelse av åpenhet om den. En zen-hage er om indre fred og ro. Det handler om Feng Shui og karma. Det handler om å være i ett med universet. En zen-hage kan være enhver størrelse og en figur. Avhengig av dine behov og ressurser, en zen-hage kan være like stor som hele verftet, eller det kan være på størrelse med en liten bærbar PC og sitte rolig på skrivebordet. En zen-hage kan også bygges innenfor en blomsterpotte.

Instruksjoner

Hvordan lage en Zen-hage

•Decide på et sted til deres zen hage. Dette kan være en utendørs sted, eller det kan være et lite område på et skap.

•Build en ramme for din hage. Det kan være en figur som er behagelig for deg og gjør du føler deg bra. Hvis bygge utenfor, lage 4X4s eller jernbane bånd utmerket grensen materialer. Hvis bygge en liten zen-hage, finne 4 stykker av 1 tomme høy tre og lim sammen. Du trenger en nedre panelet for din innendørs hage. Hvis gjør en utendørs zen hage, som lå en svart plast Luke barriere inne din hage.

•Fyll hagen til toppen med ren og hvit sand. Hvis bygge en innendørs hage, bør en pose med sand fra en hobby butikk være tilstrekkelig. Hvis bygge en utendørs hage, kjøpe rene hvite sanden på lokale maskinvaren eller hage senter. Sand i en utendørs hage må være minst 2 inches dyp (fortrinnsvis dypere); for en innendørs hage er minimum 1 tomme av sand best for raking formål.

•Legg noen beroligende, beroligende objekter i hagen din. Objekter kan inneholde gamle stykker av weathered tre eller steiner med behagelig figurer og/eller farger. Planter bør holdes til et minimum siden de ikke kan næret av sanden. Holde flyten av hagen din åpne og naturlig og behagelig for deg.

•Rake sand i lang kurvet mønstre, som bølger på havet. Rake bare den øverste tommen eller så av sand i en utendørs hage. Gå med strømmen, som de sier. Rake i mønstre som føles godt og riktig for deg. Tillate noen negativ energi du kan føle for å passere gjennom rake og i sanden. Hvis du har en liten innendørs hage, kjøpe en liten rake eller selv en tilbake scratcher. Rake lett i mønstre som er behagelig for deg.

•Objects i hagen din bør har avrundede kanter med ingen skarpe hjørner. Ideen er for god karma (energi) å strømme gjennom hagen din i elegante buer. Elementer kan fjernes fra din hage eller lagt til dine følelser, ideer, stemninger, og behov. Dette er din hage og hensikten med det er å føle deg lykkelig og innhold.

Tips og advarsler

  • Prøv å leve livet på en måte som skaper ingen dårlig karma. Karma er en universell balanse mellom godt og ondt. Fylle livet ditt med god karma vil bidra til å gjøre din zen hage oppleve mer meningsfylt. Besøk lokale zen hage for å få ideer til din egen hage.