Hvordan å plante en potteplante Pinky Winky hortensia

October 19

Hvordan å plante en potteplante Pinky Winky hortensia

En Pinky Winky hortensia er en hardfør plante som krever lite vedlikehold, men gir en imponerende utstilling av blomster når du tar skikkelig vare på den. Pinky Winky viser hvite blomster mot mørke grønne blader, skaper en herlig aksent i hagen din. Planten vokser relativt stor, så vil du sikre at det forblir sunt og blir ikke et stygt. Følge noen enkle trinn for å plante din hortensia den rette måten og starter med en sunn plante.

Instruksjoner

•Scout for en plassering i hagen der du vil plante hortensia. Pinky Winky hortensia kan overleve i fullstendige eller delvise solen og kan vokse i bare om noen jord, men foretrekker rik, godt drenert jord.

•Clear plasseringen av alle partikler som stokker, steiner og søppel. Dyrke jorden å uproot ugress og bergarter som kan skade anlegget. Grave gjennom hvelvet jord og fjerne ugress, røtter og steiner som du finner.

•Dig hullet litt større enn rot ballen på hortensia. Løsne jorden rundt kantene av hullet for å gjøre det enklere for planterøttene å spre.

•Fjern din hortensia fra barnehage potten kom i. Løsne jorden rundt roten ballen litt å fremme utover rot vekst. Angi anlegget i hullet og Kontroller plasseringen ikke skal bøye eller bryte røttene. Fyll ut hull mellom kanten av hullet og hortensia røttene med løs skitt. Pack jord ned, men ikke gjør det for fast.

•Et hortensia grundig når du er ferdig planting behandle. Kontroller at røttene er godt fuktet. Vannet bringer jord nærmere rundt røttene og bidrar Pinky Winky hortensia kjempe sjokk etter at det er i bakken.