Hvordan å plante en Norge lønn

May 5

Norge maples (Spisslønn) er stor løvtrær som er innfødt til Norge og andre deler av Europa. De vokser til en høyde på ca 50 fot, men kan bli mye høyere. Deres utbredelse overstiger ofte deres høyde. De har dypt furet gråaktig-brun bark, mørk-grønne motsatte blader, og avrundet kroner. Deres fall løvverk farge varierer fra lys gul til dyp magenta avhengig av sorten. Norge lønn trær tilpasse seg godt til de fleste jord typer og er vanligvis lett å transplantasjon.

Instruksjoner

•Velg et sted som har fullt sollys og en sjenerøs mengde plass. Norge lønn trær foretrekker fullt sollys og trenger masse plass til å vokse. De har tett kalesjer som kan drepe plenen gresset eller andre sun-elskende planter som vokser i deres skyggen. Kontroller at din nye Norge maple tree ikke ligger under verktøy linjer og at det ikke er for nær andre planter, trær eller bygninger.

•Dig et hull som er ca 2 fot bredere enn Norge maple treets rot ballen. Hullet bør ikke være noe dypere enn størrelsen på roten ballen. Kontroller at hullet er rundt samme bredde på toppen som det er på bunnen. Ta ut alle steiner eller annet materiale som du finner i hullet. Ikke Legg til eventuelle endringer som torv mose eller kompost jorda samtidig. Det er ikke nødvendig å befrukte treet under plante, men hvis du vil, kan du legge til en langsom-utgivelsen gjødsel til planting hullet.

•Skjære bort og fjerne alle hyssing, burlap eller annet materiale som kan være rundt Norge maple's rotsystem. Bruker forsiktig, plass treet i hullet. Kontroller at roten kragen er nivå med toppen av jord eller enda litt høyere, siden jord vil utligne. Fylle hullet omtrent, så sjekk treet for å sikre at det ikke er vippet til side. Tilsett vann til jord å bosette og fjerne luftlommer før fullstendig fylle hullet med jord.

•Build en 4-tommers høye berm, eller mounded vegg av jord, langs kanten av hullet. Fyll berm med mulch hindrer ugress vokse rundt treet. Fyll den mulched berm med vann etter at du har plantet treet.

•Give unge Norge maple treet mellom en pint og en quart vann hver dag for den første uken etter planting. Gi den mellom 1 og 2 quarts vann hver dag under den andre uken, og mellom 2 og 3 quarts vann hver tre dager i den tredje uken. Etterpå vann rundt en gang i uken eller som nødvendig for å opprettholde treet vigor. Det må ekstra vann i minst tre år etter planting.