Hvordan å plante en meksikansk Bush Sage

June 9

Hvordan å plante en meksikansk Bush Sage

Den meksikanske bush sage er en flerårig plante innfødt til Mexico. Det er motstandsdyktig mot hjort, hardfør, tørke-motstandsdyktig og er kjent for stilker av lavendel blomster når det er i blomst. Stund innfødt til ørkenen vokse områder, meksikanske bush salvie kan i kjøligere klima så lenge den mottar mye sol og er plantet i jord som drenerer godt.

Instruksjoner

•Plant frø i potting jord i en hage flat frost seks å åtte ukens før sist dato i ditt område. Bruk startpakke gjødsel til jord og vann frøene nok til å holde jorda fuktig. Hvis du vil heller kjøpe en potteplante å transplantere i bakken, kjøpe anlegget våren nær eller forbi den siste frost datoen.

•Velg plasseringen for anlegget utendørs. Hakke en flekk inne din gårdsplass som får mye sol og hvor jord drenerer godt.

•Mix en gruppe med 50 prosent matjord og 50 prosent kompost, og dekker området der du er planting bush vismannen. Arbeide i jordsmonnet/kompost blandingen i jorden med rake eller tiller.

•Dig et hull i bakken litt større enn plantens rotsystem. Plass anlegget i jord og etterfylle hullet.

•Apply en startpakke gjødsel til jord, følg produsentens instruksjoner. Vann anlegget regelmessig under sin første vekstsesongen før det oppretter en omfattende rotsystem i jord.