Hvordan å plante en korall hekk

July 16

Dverg coral hekk Berberis er fellesnavnet for en dverg Berberis (Berberis x stenophylla "Corallina Compacta") busk. Det blir en diminutiv 2 fot i høyde, med en lik spredt. Coral hekk Berberis har en mounded form, liten løvverk og når du er i blomst, er dekket med en overflod av gul-oransje blomster. En løvbusk, coral hekk trives i full delvis solen i soner 5 til 10 på den amerikanske avdeling av landbruk anlegget Hardiness sonen kart. Plante coral hekk Berberis våren.

Instruksjoner

•Dig opp en 1-fots kvadrat, 1-fots dyp området der du vil plante hver coral hekk. Denne prosessen løsner jord for å gjøre det lettere for den busken røttene å trenge og etablere raskere.

•Rake jord nivå området. Grave planting hull dypt nok som toppen av rot ballen sitter på overflaten av jorden. Bredden må være tre ganger bredden av barnehage potten der planten vokser. Bruk en høygaffel eller hage gaffel til å skrape jord på innsiden vegger av hullet.

•Plasser coral hekken 's røtter i hullet, og dekke dem med jord til hullet er halvfull. Bruk en slange eller bøtte for å fylle hullet med vann. Som vannet renner, utligner den jord over røttene, fjerne luftlommer. Når vannet har drenert, avslutte fylle hullet med jord.

•Hard-kjole jorden rundt coral hekken med organisk mulch. Spre 2 til 3 inches av gressmalingsklaffen på jord, 6 inches fra bunnen av anlegget.

•Et coral hekken sakte til bassenger på basen. Holde jorda litt fuktig på tiden under det første året.

Tips og advarsler

  • Når plante flere busk, plassen dem minst 36 inches hverandre.