Hvordan å plante en innendørs urtehagen

September 28

Friske urter er lett å vokse innendørs året med kun grunnleggende hagearbeid forsyninger og en solfylt vinduskarmen. Økende ditt eget kulinariske urter er ikke bare givende, det er også kostnadseffektivt fordi du ikke lenger trenger å gå til supermarkedet hver gang du trenger friske urter for en oppskrift. I tillegg plukke friske urter rett utenfor anlegget, kan du også tørr og lagre dem for senere bruk.

Instruksjoner

•Velg urter du ønsker å vokse. Visse typer vokser godt innendørs, inkludert basilikum, salvie, gressløk, timian, lavendel, dill, persille og rosmarin. Prøv å merke urter du planlegger å bruke og nyte regelmessig.

•Locate en solfylt plass til å vokse innendørs urtehager hage. Huske på at de fleste urter trenger minst 5 til 7 timer sollys per dag, selv om noen planter som mynte og timian vil trives i et delvis skyggefulle miljø. Sydvendt vinduene inneholder de beste og smarteste sollyset; Øst - og vest-mot Vinduer er neste beste valg. Hvis huset er skyggelagt av trær eller mottar ikke en overflod av naturlig lys, kan du vurdere å legge ekstra vokse lysene, som kan finnes på de fleste hagesenter og jernvareforretninger.

•Purchase urten frø eller transplantasjoner på hagen din lokale leverer center. Frø er det rimeligste alternativet og er lett tilgjengelig, men transplantasjoner er også et populært valg fordi de krever mindre tid, omsorg og innsats for å opprettholde. Hvis du ikke har en plast vindu eller liten plast plantasjeeiere å huse urten frø eller planter, må du kjøpe dette også, med en liten vannkanne.

•Plant frø eller transplantasjoner plantasjeeiere eller vindu bokser. Din fylles om lag tre firedeler full med potting blanding. Hvis du starter fra frø, dryss flere frø rundt planter så plassere et tynt lag med potting blanding over frøene. Hvis du legger til transplantasjon, bare fjerne dem fra deres ætt leiligheter og løsne forsiktig røttene. Dytte et lite hull i potting blanding med hendene og slipp transplantasjon i, så dekker den åpne plassen med potting blanding.

•Et din urte planter eller stiklinger ukentlige eller som nødvendig. Planter og planter kan være forsiktig vannet med en vannkanne, eller du kan bruke en sprayflaske med en fin feil for å unngå overwatering. Rotere plantene sporadisk slik selv vekst. Høste urter behov så snart de når modenhet.