Hvordan å plante en Hass Avocado treet

October 2

Hvordan å plante en Hass Avocado treet

Hass avokadoer har en karakteristisk småstein, mørke grønn hud som slår til en lilla og svart farge når avokado er moden. Hass avokado er den primære utvalget vokst i California og er tilgjengelig hele året. Bakgård gartnere bør se etter avocado treet planter med grønne blader, en sunn bagasjerommet og ingen insekter. Modne trær produsere mellom 100 og 300 frukt per år, avhengig av voksende forhold. Forvent treet for å begynne å produsere frukt i omtrent tre til fire år.

Instruksjoner

•Dig et hull som er så dypt som treets rot ballen og litt bredere til å lette treet i hullet. Ikke Legg til en plante medium til jord. Ifølge University of California landbruk og naturressurser, jo raskere er anlegget røtter kjøpedyktig bli etablert i jord, jo bedre treet vil gjøre. Legger til en plante medium til jord skaper tekstur forskjeller og kan endre anlegget absorpsjon av vann.

•Forbered lette roten ballen i hullet. Avocado treets røtter er følsomme; ta vare for å forhindre skade rotsystem. Hvis du oppdager at treet er rot bundet, forsiktig klippet noen røtter svingete rundt treet og løsne jorden rundt treets kanter. Fylle hullet med jord og tamp jorda forsiktig. Vann grundig.

•Legg et tykt lag av grovt mulch. Siden avocado trær er grunt forankret, bidrar legge til et lag grov mulch som redwood eller kakao til å opprettholde tilstrekkelig utlufting. California Avocado Commission anbefaler å bruke en tredjedel av en kubikkyard hver avocado treet, pass på å holde mulch mellom seks til åtte inches unna treets bagasjerommet.

•Fertilize avocado treet med en generell blanding som inneholder nitrogen, sink, kalium og fosfor siden disse er de viktigste næringsstoffene som treet må. Ifølge University of California, skal avocado treet motta totalt 0,5 til en halvkilo nitrogen hvert år.

•Et umodne trær med ca to gallons av vann to ganger til tre ganger per uke. California Avocado Commission anbefaler grundig soaking på treet med rotsystem og la overflaten tørke ut før du legger til mer vann. Avhengig av klimaet og været du opplever, kan du måtte din tree daglig (i veldig varmt vær) eller en gang hver en til to uker mer tempererte været.

Tips og advarsler

  • Plant din avocado tree mellom mars og juni, når bakken er varm og faren for frost har gått.
  • Unngå plante avocado treet i et område på plenen. Ifølge University of California, avocado trær ikke trives når plantet i en plen.