Hvordan å plante en hage i kompost poser

March 16

Forberede en hage seng før planting blomster eller grønnsak frø utendørs kan være tidkrevende. Plante en hage i kompost poser, også kalt utvide poser, og unngå arbeidskrevende grave eller overflødig mengder tid i solen. Før du starter, Planlegg antall planter du ønsker å vokse og antall kompost poser du trenger. For de fleste anlegg, voksende to til tre planter per kolli er nok, men salat greener kan dyrkes mer tett i tett rader.

Instruksjoner

•Break opp materialet inni kompost posen ved å slå vesken i hendene og føle for klumper av kompost som stikker sammen. Lå bag på bakken og kna, om nødvendig, å bust opp klumper før det føles relativt løse inni posen.

•Plasser kompost din vesker full-Søn beliggenhet hvis du voksende full-Søn planter, eller plassere dem i et sted som mottar delvis skygge for voksende skygge kjærlig planter. Stikke tre til fire hull i ene siden av vesken med en skrutrekker. Snu posen for å plassere drenering hullene på bunnen.

•Bruk et verktøy kniv til å kutte en lang linje ned midt i posen parallelt med langsiden. Starte og stoppe linjen om to inches fra kanten av posen. Klippe en linje vinkelrett til den lange linjen i hver ende av posen så din kutt ligne en bred bokstav «H.»

•Falsing åpne kutt flaps og la dem foldet over eller klippe dem fra posen helt. Bruk en hand murskje dra grunne grøfter for planting frø eller grave hull i kompost stor nok til å passe rot ballene av frøplanter.

•Plant frø eller stiklinger dybde og mellomrom behov av anlegget som nevnt på emballasjen. Vann kompost godt nok til å fukte det uten å gjøre kompost mettet. Skyv etiketter på kompost merke plantene før de er store nok til å gjenkjenne.

Tips og advarsler

  • Kompost poser er ideelle for grunt forankret planter, som årlig blomster, tomater, paprika eller spinat, men bør ikke brukes for stauder eller dypere planter, for eksempel store gulrøtter.
  • Du kan lage din egen kompost poser med små, kraftige søppelsekker og din egen kompost, så lenge du binde posen stengt eller planlegger å kaste den åpne enden under poser å holde det lukket.