Hvordan å plante en grønnsakshage i Sør-Florida i januar

February 1

Hvordan å plante en grønnsakshage i Sør-Florida i januar

Grønnsakshager bringe løvverk, blomster, frukt og vegetabilske avlinger. Hagene sist fra vår til høst i de fleste områder av landet. I Floridas USA avdeling av landbruk anlegget hardførhet sonen 11 kommer frost sent, hvis det kommer i det hele tatt. Dette betyr at gartnere kan dyrke grønnsaker året rundt, med nye spring plantings så tidlig som januar. Selv i South Florida, skjønt, bør tidlig år plantings inkludere høyre utarbeidelse og plante utvalg for suksess.

Instruksjoner

•Bruk etablerte hagen området eller finne et nytt nettsted som blir full sol i åtte timer hver dag i dette tidlig våren sesongen. Sikre at eventuelle nye nettsted gir deg 10 til 20 kvadrat fot plante du unngå trengsel under planting og hagearbeid.

•Dig inn på topp 10 inches jord i både nye og etablerte senger for jord endringer. Selv etablerte hager bør få jord endringer til våren for fortsatt ernæring og bærekraftig hagebruk. Bland 2 inches rask-drenering jord og 3 inches av organiske kompost i de 10 inches av dyrket jord, og deretter legge til starter eller balansert gjødsel til den øverste tommen jord. Dette skaper en ideell bed, drenering og ernæring, for din første planting sesongen.

•Plant grønnsaker avhengig av timing og plasseringen. I Miami der frost sjelden skjer, plante noen sommeren anlegg i januar. Dette inkluderer tomater, paprika, squash, gresskar, løk, agurk, hvitløk, mais, okra, reddiker, gulrøtter og rødbeter. I Everglades og St. Petersburg områder der siste frost faller i den siste uken av januar, hold planting i slutten av januar eller plante kjølige sesongen grønnsaker som erter, poteter, reddiker, gulrøtter, neper, rødbeter, salat, spinat, blomkål og selleri i midten av januar. Disse grønnsaker bedre med en kul-sesongen starter 50 grader og tåle de siste frost av sesongen. Følg denne planting tidsplanen for ethvert område som ikke ennå varmet opp til 60 grader i januar.

I Everglades og St. Petersburg, hvor de siste frost faller i den siste uken av januar, hold planting i slutten av januar eller plante kjølige sesongen grønnsaker som erter, poteter, reddiker, gulrøtter, neper, rødbeter, salat, spinat, blomkål og selleri i midten av januar. Disse grønnsaker gjøre bedre med en kul-sesongen starter på 50 grader Fahrenheit, og tåler de siste frost av sesongen. Følg denne planting tidsplanen for ethvert område som ikke ennå varmet opp til 60 grader Fahrenheit i januar.

•Et hele hagen med 3 inches av vann å avgjøre jord og hjelpe plantene opprette, og deretter mulch med 2 inches av organisk mulch. Dette ekstra laget hjelper spare jordsmonnet fuktighet og varme. Det beskytter også grønnsaker fra ugras og skadedyr.