Hvordan å plante en gråtende Bald Cypress

February 24

Gjennomgripende faller bald cypress eller gråtende bald cypress (Taxodium distichum «Cascade Falls»), er en deciduous ofte plantet der det kreves et lite prøven tre. Det naturlig vokser som en bred bunndekkende men vil vokse 8 fot høy, og 5 fot bred når staket oppreist. De utestående funksjonen er den dramatiske gråtende vanen. Rust-brun bladverket høsten og og peeling barken om vinteren anses attraktive. Gråtende bald cypress er egnet for voksende i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sonene 4 til 10.

Instruksjoner

•Plant gråt bald cypress på et sted som mottar minst seks timer med uhindret eksponering for sollys hver dag. Hvor bør være basert på om treet blir satt til et lite tre eller brukes som en bunndekkende. Webområdet kan være tørt eller vannfylte, sypresser er svært tilpasses grunnforhold.

•Build en sterk støtte av behandlet tre av synker et innlegg 2 til 3 føttene i bakken i nærheten planting. Kjøre nok store 16-penny spiker inn i innlegget å støtte materialet som brukes til å knytte treet mot innlegget. Dette trinnet er ikke nødvendig hvis treet skal brukes som en bunndekkende.

•Plant treet i native jord uten endringer av shoveling ut et hull dobbelt så stort som roten ballen. Grave hullet dypt nok til at treet er plantet på samme dybde i beholderen. Plante treet så nær innlegg som mulig så det kan lett utdannet.

•Plasser treet i planting hullet. Tilsett vann til planting hullet mens du legger til jord for å forhindre luftlommer dannes rundt røttene.

•Sikker treet til cedar stolpe med tau laget av naturlige materialer, for eksempel jute eller bomull, som er tykk nok ikke å kutte i treet. Ikke bruk wire med mindre det er dekket med et tykt lag med gummi. Nylon eller polyester tau være tykk nok til å unngå treet kappes. Metoden som brukes til å knytte treet for å støtte innlegget må justeres eller erstattet hver vinter, etter at treet mister løvverk, å kompensere for treets vekst.

•Spread en 3-tommers lag mulch rundt foten av nyplantede treet til å bevare fuktighet og hindrer ugress vekst.