Hvordan å plante en Grapevine for en drue Arbor

September 12

Drue arbors gir en attraktiv landskapsarbeid funksjonen for plenområdet. De gir skygge, en uvanlig passasje eller en dekorativ funksjon for ditt landskapsarbeid. Druene fra innhøstingen er næringsrik snacks eller nyttig syltetøy, gelé, vin eller drue juice. Planting vinranker å klatre opp en arbor kan være en familie prosjekt som høster en nyttig og dekorativ funksjon i hagen din i årene som kommer. Det er ikke vanskelig å gjøre hvis du velger de riktige typene i druer for ditt område.

Instruksjoner

•Velg et område for arbor og vinranker som har godt drenert, sand, loamy jord.

•Kontroller med hage barnehager eller samarbeidende forlengelse tjenesten i ditt område å velge varianter av druer som trives i området av landet. De vil kunne gi deg instruksjoner for planting dybde, vanning behov, gjødsel og andre bekymringer.

•Purchase unge druerankene og Beskjær dem tilbake til to knopper før planting. Februar eller mars er den beste tiden av året å plante vinranker i sørlige stater som Texas. Følg instruksjonene fra barnehage eller samarbeidende forlengelse byrået for planting i ditt område. Beskjæring er ikke nødvendig for ulike muscadine.

•Tie sterkeste stokk til arbor når det begynner å vokse. Du kan bruke strimler av klut, plast strekk tape eller vridningsbånd for å gjøre dette. Knip av den side-skudd å stimulere vekst i viktigste stokk.

•Prune siden skyter med beskjæringssakser i andre og tredje år. Denne handlingen vil gjøre sterkeste stokk å klatre over arbor og danne dekorative sperringen.

Tips og advarsler

  • Hvis din gressflate har tung leire i jord, konstruere en seks-tommers opphøyet området bruke for planting druer. Fyll den med kommersielle potting jord å gi de unge vinranker en utmerket start.