Hvordan å plante en gjerdestolpen

July 23

Hvordan å plante en gjerdestolpen

Nøkkelen til en brukbar gjerde, om det er laget av tre eller annet materiale, er en rekke solide, rett innlegg. Du må dype hull slik at innleggene kan tåle vekten av gjerdet og tåle kraften av vinden, som kan være betydelig på enda en moderat høye gjerdet. Du kan vanligvis grave hullene med en post hull digger, men hvis du har steinete terreng, kan du vurdere å leie en makt kvernen. Selv om konkrete, er skitt og grus alt egnede materialer tilbakefylling, byggmester Tim Carter sier han får de beste resultatene med knust, kantete grus.

Instruksjoner

•Mark plasseringen av midten av det stolpe og grave et hull for det med etter hull digger eller kvernen. Dybden av hullet skal være 1/3 av den totale lengden på innlegget som vil gå i den, men gjør det litt dypere så du kan fylle bunnen med grus for drenering. Det bør være bred nok til å tillate en plass på minst 3 inches rundt innlegget for etterfylle materiale. Mål dybde og diameteren av hullet med et målebånd.

•Slipp 2 eller 3 inches av grus i bunnen av hullet med spade, deretter plassere nederst i innlegget i midten av hullet. Lodd innlegget med en ånd-nivå.

•Legg våt betong miks, grus eller skitt i intervaller på ca 5 inches, tamping med en ekstra lengde på 2 x 4-tommers trelast og sjekke nivået hver gang du legger materiale. Husk å kontrollere nivået på to vinkelrett ansikter av innlegget.

•Fyll hullet innen et par tommene øverst, deretter legge skitt hvis du ikke vil etterfylle materialet skal være synlige. Du kan også fylle hullet med grus eller betong hvis du foretrekker, eller også bruke farget alvor for det siste laget som et dekorativt preg.

•Build overflatelaget av etterfylle et par inches av bakken og tamp den slik at den bakkene fra innlegget. Dette gjør at vannet renne bort fra den.

Tips og advarsler

  • Hvis du etterfylle med betong, spenne innlegget med et par ekstra deler av trelast å holde den stødig mens betongen setter.
  • Etterfylle med grus eller skitt hvis du vil slette innlegget i fremtiden.
  • Hvis du bruker press-behandlet innlegg, pass på at de er godkjente for direkte gravfelt. Kjemikaliene som brukes for behandling av press vil lekke inn i bakken, og noen er farlige.