Hvordan å plante en Dogwood treet fra en ung Sappling

April 11

Dogwoods er dekorative trær som er ofte prisen for sine fargerike tillegg til landskapet. Våren er innfødt dogwood blomstrer en kremaktig hvit, mens flere andre varianter har blomster rosa og rødt. Sommeren er blomstene erstattet av grønne blader. Utbruddet av høsten slå bladene på dogwood vanligvis rød eller en blanding av rødt og lilla. Heldigvis, hvis du ønsker å nyte fordelene av dogwoods på eiendommen, plante saplings er en relativt enkel oppgave.

Instruksjoner

•Velg en dogwood sapling fra lokale planteskole eller hage senter. Velg en sapling som har et sunt utseende-en som ikke er skadet og har hvite, fuktig røtter. Hvis du oppdager noen små hull i treet, unngå ugress eller ødelagt bark, det. De fleste saplings tilgjengelig for kjøp på barnehager eller hagesenter vil være balled og burlapped (B & B) eller container-vokst.

•Locate et passende sted på eiendommen plante dogwood sapling. Dogwoods trives i fuktige områder skyggelagt fra konstant og direkte sollys. Næringsrik jord er også gunstig. Dogwoods vil ikke trives i ekstremt tørre eller varme forhold.

•Bruk en spaden spaden å grave et hull i jorda bare dypt nok til å dekke dogwood sapling's rot ballen. Grave hullet så det er omtrent to til tre ganger større enn roten ballen.

•Spread den sapling root ball i jorden med fingrene. Dette løsner røttene og introduserer dem til den nye jorden, som oppmuntrer lated oppblomstringen. Hvis du kjøpte en B & B sapling, må du klippe burlap bort og plassere den på bunnen av hullet. Dekker burlap med skitt og deretter spre roten ballen med hendene.

•Bytt jord i hullet og lett pack jorden rundt den sapling rot ballen. Vann jorda grundig med en vannkanne eller slange. Hvis du plantet sapling på en høyde eller sandholdig jord, konstruere en liten berm rundt omkretsen av hullet med de resterende skitten. Dette vil hjelpe direkte vann i den sapling rotsystem. Vann sapling igjen når du er ferdig.

•Plasser et lag mulch rundt dogwood sapling. Mulch skal være ca 3-4 inches dyp og dekker hele bredden av hullet du gravd.

•Et dogwood sapling en gang eller to ganger i uken i løpet av sommeren og høsten måneder. Bruke nok vann til å suge bakken. Ikke bekymre deg vanning i løpet av vinteren eller våren. Vanning er bare nødvendig for den første vekstsesongen. Etter det, med mindre tørke oppstår, burde nedbør holde.

Tips og advarsler

  • Den beste tiden å plante dogwood saplings er høsten, som det gir røttene en sjanse til å etablere seg før i sommervarmen. Du kan imidlertid plante B & B saplings når som helst mellom månedene November til mars. Hvis sapling var beholder vokst, kan du plante det når som helst, så lenge du holder det vannet regelmessig.