Hvordan å plante en Dogwood treet for våren

June 29

Hvordan å plante en Dogwood treet for våren

Våren har kommet, og luften er skarp med lukten av ny vekst og liv. Det er ikke noe vakrere på vårparten enn fint utsmykket Dogwood treet. Myk rosa, hvit, rød eller bronse blomstene mot den lyse blå en våren himmelen er ganske syn å se. Du kan bli en del av vår feiring lære å plante dine egne dogwood tre for våren, og deretter legge et tre til våren skjønnhet.

Instruksjoner

•Purchase en Dogwood treetStart med å besøke en lokal planteskole eller plante stikkontakt som selger Dogwood trær. Kontroller at du kjøper et lite tre som er sunt og ikke er skadet de beste resultatene.

•Bevegelsessensoren en plasseringDogwoods som skygge og jord som er fuktig, så husk å hakke en flekk der de vil oppleve optimal vekst.

•Prepare jordFor å plante en dogwood tre vellykket, bør du forberede jorden ved å produsere et hull som er tilstrekkelig dybde, vanligvis om to ganger større enn ballen på roten. Hullet skal dype nok til å dekke fleste roten ballen, men la de utsatt.

•Fjern treetFjern treet fra eksisterende potten nøye. Skjær rundt ytterkantene av potten, og hvis mulig, snu potten opp ned og gi bunnen en klapp å løsne treet. Trekk treet ut av potten.

•Prepare rotenPass på å bryte opp jord du har fjernet fra hullet til aerate jord materialet før du etterfyller hullet rundt roten ballen. Fjern alle røtter som er rundt roten ballen.

•Plant en Dogwood treetPlasser treet i hullet og fylle hullet med fjernet skitt. Følg med gjødsel for optimal vekst. For å sikre dogwood treet, bruk innsatser plassert rundt treet og streng for å sikre innsatsen. Du må overvåke treet vekst og justere etter behov.

Tips og advarsler

  • Vann treet en gang i uken eller så, og justere etter behov basert på nedbør i ditt område.