Hvordan å plante en Crimson King lønn

February 22

Hvordan å plante en Crimson King lønn

Crimson king lønn (Spisslønn), også kalt crimson kongen Norge maple, vokser fra 35 til 45 feet høy med en spredning av 25 til 30 fot. I sommermånedene er treets bladverket en gledelig lilla-grønn. I høst slår bladene en mørk rødbrun eller bronse før den falt fra treet. Crimson king lønn treet vokser best i US Department of Agriculture soner 3 til 7.

Instruksjoner

•Plant treet i fullt sollys for å opprettholde sin strålende burgunder farge. Velg et område minst fire til seks fot fra fortau eller betong innkjørsler. Treets grunne rotsystem kan HIV og bryte betongen eller forvrenge fortauet.

•Dig et hull som er dobbelt så stor som på treet med rotsystem. Mix god kompost eller alderen gjødsel til jorden før det føles myk og smuldrete å ta. Plass treet i hullet slik at en tredjedel av treets rot ballen sitter over jord linjen. Tamp jorda rundt foten av treet for å fjerne alle luftlommer.

•Et treet grundig. Holde treet fuktig, men ikke vannfylte. Treet kan tåle tørke en gang fullt etablert.

Tips og advarsler

  • Hytten lønn skala er skadedyr som ofte er tiltrukket av red maples. Kvinner produserer egg sacs som ser ut som små baller av bomull. Bruke en hagebruk olje for å kontrollere insekter. Følg instruksjonene på etiketten for programinstruksjoner.
  • Kontrollere bladlus ved bruk av plantevernmidler eller spyling treet av med en kraftig spray vann hver par dager. Bladlus love the crimson king maple tree og kolonisere i stort antall på treets ny vekst. Hvis ikke kontrollert, kan de forårsake av treet å begynne døende og slippe. Hvis bruker et plantevernmiddel styre bladlus, følg instruksjonene på etiketten før.
  • Unngå planting torv rundt foten av treet. Det grunne rotsystemet har en vanskelig tid konkurrerer med gresset for verdifulle næringsstoffer og vann.
  • Under varme, tørre vind, holde crimson king lønn treet med rotsystem fuktig slik at bladene glohet.
  • Unngå å bruke gården utstyr eller gressklippere under eller rundt treet; de kan lett ødelegge treets grunne rotsystem.