Hvordan å plante en Buckeye treet

May 30

Hvordan å plante en Buckeye treet

Ohio buckeye er Ohio stat treet og medlem av hestekastanje familien. Den vokser innfødt Midtvesten og i deler av Great Plains. Det gjør en solid dekorativ treet for landskapsarbeid, med blader som skifte fra grønn til det webområdet Universitetet i Connecticut Plant Database kaller en «gresskar oransje.» Buckeye besitter palmately sammensatte bladene, betyr at hvert enkelt blad er faktisk fem mindre brosjyrer, arrangert som en hånd og sluttet på et felles samlingspunkt. Finne rett sted for en buckeye treet på din eiendom er viktig for treets suksess.

Instruksjoner

•Velg et sted for din buckeye som mottar full sol og har fuktig jord som drenerer godt. Dette er den beste scenariet for buckeye treet. Hvis du plante den i en skyggefull flekk, det vil ikke blir like høye og vil se mer ut som en busk. I solen og i åpne en buckeye kan nå høydene av 70 fot, men er vanligvis rundt 30 fot høy. Vær oppmerksom på at skyggen fra en buckeye ofte holder noe fra voksende under den.

Kjøp en buckeye frøplante på barnehage eller bestille en fra en online kilde eller katalogen. Frøplante vil komme i en container eller med rot ballen pakket i burlap. Hvis du har muligheten til å kjøpe treet i person, inspisere det tett, ute for frisk røtter.

Når du er klar til å plante din buckeye, kuttet bort så mye av burlap fra rundt røttene som mulig. Fjerne cord eller hyssing pakket rundt treet som kan holde grenene fra voksende riktig.

•Dig et hull i bakken å plassere buckeye treet. Hullet bør ikke være noe dypere enn den opprinnelige dybden som buckeye ble plantet som en frøplante. Plasser buckeye treet i hullet og spredt røttene så mye som mulig i bunnen av hullet. Fylle hullet med skitt fjernet fra det når grave. Pakke den ned lett med din spade.

•Dekk området rundt bunnen av din buckeye frøplante med mulch hindrer ugress i å få fotfeste. Du kan bruke flis eller composted bladene for dette formålet. Overvåke Vær nøye og vann treet ukentlig hvis det er en mangel på regn. Vann treet ved å la vannet renner forsiktig fra en slangen inn i området rundt treet til bakken er grundig dynket.

Tips og advarsler

  • Når transplantasjonen et buckeye tre, gjøre det våren å gi den en hele vekstsesongen å etablere seg før vinteren starter.