Hvordan å plante en blomstrende plomme treet

December 5

Hvordan å plante en blomstrende plomme treet

Blomstrende plomme trær er dekorativ løvfellende trær som blomstrer om våren med pastell rosa eller hvite cup-formet blomstrer. De er en av de første blomstrende trærne å skryte deres prangende blomster og blomstrer i tre til fire uker. Bladene forblir mørk lilla til våren, endre til grønt i midten av sommeren og gyldenbrune i sen høst.

Disse dekorativ trær vokser 15 til 20 fot høy og spredt rundt 15 fot, noe som gjør dem til et ønskelig tre legge til landskapet. Blomstrende plomme trær er lett å vokse med minimal forsiktighet når riktig plantet. De foretrekker en solrik beliggenhet med litt surt, fuktig, godt drenert jord har en pH mellom 4 og 7. De er hardføre i USDA soner 5 til 8 og har en relativt korte levetid på rundt 10 til 15 år. Det er best å plante blomstrende plomme trær i vår eller høst.

Instruksjoner

•Velg en blomstrende plomme treet som har ingen bevis av sykdom. Treet vil komme plantet i en stor container eller med roten ballen pakket i burlap.

•Dig hull samme dybde som roten ballen på treet. Du må gjøre hullet minst tre ganger større i omkrets enn roten ballen å tillate rotsystem rommet å spre. La noen løs jord i bunnen av hullet for å oppmuntre rot vekst.

•Fjern burlap fra treets rot ballen, pass på å ikke skade skjøre røttene. Angi treet nær hullet før du gjør dette for å sikre at jorda forblir med røttene når den plasseres i hullet.

•Løsne og rett røttene forsiktig med hendene før du plasserer dem i hullet. Hvis er røttene komprimeres må vannet dem lett for å gjøre dette.

•Still din blomstring plomme treet i hullet, holder den ved roten ballen, ikke bagasjerommet. Etterfylle hullet hele roten ballen med den opprinnelige jorden du fjernet. Pat jord forsiktig med hendene å fjerne luftlommer--ikke komprimere jord. Jord skal nivå med høyden av rot ballen, ikke ovenfor.

•Et blomstrende plomme treet rett etter planting, deretter vann det hver dag i to eller tre uker. Gjødsle din tree årlig med en pålitelig 5-30-5 gjødsel å oppmuntre sunn vekst og rikelig blomster.

Tips og advarsler

  • Se etter tegn på sykdom som kan påvirke din tree.
  • Ikke overwater blomstrende plomme treet.