Hvordan å plante en banan treet i Georgia

September 4

Problemet med vokser bananer i Georgia er at, selv om de kan produsere frukt, tidlig frost streik før frukt kan modne. Ut av de 900 til 1200 banan variantene i verden bør minst én av dem til å produsere spiselig frukt i Georgia eller så tror Richard Wallace av Armstrong Atlantic State University. Varianten, kan Ifølge studier fortsatt blir utført, være Veinte Cohol. Så er det de som grunneier med University of Georgia, som føler at Cavendish er ideell for Georgia dyrkere. Uansett hvilken du velger, få banan plante i bakken i slutten av April eller tidlig mai, etter all fare for frost.

Instruksjoner

Finne et sted i Georgia landskapet plante banan. Det skal motta minst 12 timer med sol per dag. Temperaturene på dagtid bør være i 80-tallet F mens natten de skal få ikke lavere enn 67 F. femti prosent fuktighet egner som tørr luft vil brenne bladene.

•Utføre en jord pH test og justere pH hvis ikke mellom 5.5 og 6.5. University of Georgia samarbeidende forlengelse tilbyr jord testing for en liten avgift. Det vil også gi veiledning på hvordan å endre jord for å justere den til riktig pH.

•Amend jord med en 3-tommers lag av kompost, en 3-tommers laget av godt råtnet gjødsel og endringer for å justere jord pH. Bland materialer til en dybde på 12 inches.

•Dig planting hull for banan anlegget. Hvis du plante en sucker, skal samme dybde som roten ballen i hullet. Hvis du plante en rhizome, grave et grunt hull, dypt nok for røttene og 1/2 tommers base dekket med jord.

•Spread en 3-tommers lag mulch på jord, helt rundt banan anlegget. Mulch bidrar til å opprettholde selv jord temperaturer i varmen av sommeren Georgia.

•Et området inntil vannet pytter. Holde jorda fuktig, ikke våt.

Tips og advarsler

  • Banan planter kan bare dyrkes i Sør-Georgia, med begrenset suksess.