Hvordan å plante en Avocado frø i jord

September 20

Hvordan å plante en Avocado frø i jord

Avocado treet, eller Persea Americana, er et tre native til Mexico. Frukten er en stor bær med en enkelt stor grop i midten. Bøndene i de varmeste delene av USA dyrke avocado trær kommersielt, spesielt i California. Hjem gartnere også øke enkelte avocado trær. Du kan vokse en avocado treet fra frø, selv om resulterende treet har forskjellige egenskaper fra overordnet.

Instruksjoner

•Kontroller klima er varm nok til å vokse en avocado treet. Dette treet er bare hardfør i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 og 11. Dette betyr at temperaturen må være over 40 grader Fahrenheit vinteren.

•Velg planting området for en avocado treet. Det må full sol å produsere frukt, selv om det kan vokse i delvis skygge. Sikre du har ingen ønskelig planter innenfor 20 fot på avocado treet, siden det kan kvele ut andre planter i denne avstanden.

•Prepare jord i området planting. Den beste jorden en avocado treet er sandholdig leirjord jord må ha god drenering på avocado treet å overleve. PH-nivået av jord skal være mellom 6.0 og 7.0. Legg kalkstein jord å øke sine pH, og Legg torv moss for å redusere jord pH.

•Tillat en unrefrigerated avocado å helt modne når utenfor temperaturen er mellom 60 og 70 grader Fahrenheit. Nøye fjerne alle flash fra gropen uten å skade den.

•Plant avokado frø i jord til spisse ende opp, så spissen er like over overflaten av jorden. Holde jorda fuktig, og frø skal spire i to til seks uker.

•Tillat avocado frøplante å vokse til ca 1 fot i høyden. Knip voksende stammen på 6 til 8 inches å gjøre avocado treet utvikle en fyldigere form.