Hvordan å plante en appelsin tre våren

November 24

Appelsintrær er en sitrus frukt trær som stammer i tropene. I USA vokser treet godt langs den sørlige og vestlige kystlinjen av USA. Når plante en oransje treet, velge barnehage trær som har blitt podet på appelsin tre rot lager. Trær som Gros fra frø kan ikke produsere appelsiner i opp til 20 år, mens podet trær produsere frukt i 3 til 5 år. Våren er en god tid å plante appelsintrær. Trærne kan utvikle omfattende rotsystem over sommeren til å hjelpe dem med å overleve vinteren frost.

Instruksjoner

•Velg en plassering for oransje treet i full sol med godt drenert jord. Den sydvendte siden av en bakke er ideelt for appelsintrær.

•Samler opp jord prøvene fra din foreslåtte appelsin tre plassering. Grave en quart av opptil 10 steder rundt treet & rsquo; s planting området. Bland jord i en bøtte og fjerne alle rester som pinner, røtter og død vegetasjon. Tillate jordprøve tørke og samle en kopp jord i en sandwich bag. Ta jord til fylket forlengelsen tjenesten. En agent med filtypen tjenesten vil hjelpe deg sende jordprøve til en godkjent jord laboratorium som en løpe av US Department of Agriculture eller en landbrukshøgskole. Jord testen vil indikere pH nivå og jord strukturen av prøve.

•Break opp bakken til en dybde på 12 inches over et stort område å forberede jord sengen. Appelsintrær utarbeidet over smale planting hull vil ikke utvikle omfattende røtter. Dette er kjent som potteplante effekten.

•Spread en 4-tommers laget av jord endringer over din jord. God endringer for appelsintrær inkluderer kompost, avfatte gjødsel og torv mose. Organisk endringer som disse vil bidra til å forbedre drenering i tung leire jord som typen funnet i Texas, og øker fuktighet oppbevaring og legge næringsstoffer i sandholdig jord som finnes i Florida og Gulf Coast. Andre gode endringer inkluderer svovel å senke pH i jord eller lime å heve pH.

•Mix endringer i jorden med en rototiller.

•Dig planting hull for oransje treet som er litt større enn tre & rsquo; s rot ballen. Angi appelsintrær slik at planting hullet er 2 inches grunnere enn roten ballen. Dette vil forhindre rot råtne i appelsintrær.

•Plasser oransje treet i planting hull og fyll ut rundt på sidene med jord.

•Pile jord i en ring 2 fot bred og flere inches høy rundt roten ballen. Vann treet ved å fylle ringen med vann og la den suge i bakken. Da ringen har oppløst, tre & rsquo; s røtter vil bli etablert.

•Et oransje treet hver dagene de første to ukene. Jord skal være så fuktig som en vred ut svamp. Gradvis redusere vanning til hver 10 dager. Når jord ringen forsvinner, kan du stoppe vanning treet i alle, men tørke forhold.