Hvordan å plante dverg Ridderspore

October 20

Dverg Ridderspore (Ridderspore tricorne) er en flerårig wildflower som vokser i den østlige delen av USA, godt drenert, tynn-jord som fuktig raviner. Skjemaet blader en roseate av dypt kutt palmate forlater tidlig på våren. I slutten av våren, er blå eller lilla blomster båret langs toppen av stilkene som spenner fra 6 til 18 inches høy. Dverg Ridderspore er passende for plante i US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 4 til 8. Dverg Ridderspore kan vokst fra frø i Potter og deretter transplanted til hagen når plantene er sovende.

Instruksjoner

•Få dverg Ridderspore frø fra en pålitelig forhandler eller samle frø. Du kan samle frø fra de tørkede seedpods eksisterende dverg Ridderspore planter, på forsommeren. Frøene har ikke en lang holdbarhet, er samle frø den beste måten å få friske, levedyktige frø.

•Prepare plante medium ved å fylle standard 4-tommen, firkantet Potter som 3-4 inches dypt, med en soilless potting medium. En soilless potting medium har en wetting agent og en liten mengde gjødsel, og er designet for heie planter og starte frø. Suge potting mediet med vann og la renne.

•Plant frø i September eller oktober ved å trykke den til fuktig potting medium og deretter dekke med en 1/4 tommers laget av tørkede potting medium. Plant 1 eller 2 frø per pott.

•Sikker potter i en skuff og sted brettet i et skyggefullt sted utenfor, som en skyggefull terrasse. Frøene må utsettes for varierende vintertemperaturer til å spire i februar eller mars.

•Locate en delvis skyggefulle til lyssky plassering for plante dverg Ridderspore planter tidlig på våren når de har to eller tre sett med blader. Forberede jord for planting dverg Ridderspore planter ved å fjerne konkurrerende vegetasjon og arbeider et 2-tommers lag av godt råtnet kompost til jord med en spade. Husk at dverg Ridderspore vil gå sovende og forsvinne etter kommer til seed sommeren.

•Plant dverg Ridderspore planter i endret jord på samme nivå de er plantet i deres beholder. Pass på at du ikke forstyrrer rotsystemet av planter. Tilsett vann rundt plantene etter at de er plantet for å avgjøre jorden rundt planter. Holde jorden rundt plantene litt fuktig under den voksende prosessen det første året. I de påfølgende årene bare legge ekstra vann hvis vår været er usedvanlig tørre og plantene stresset.

Tips og advarsler

  • Plante dverg Ridderspore frø direkte i i hagen ved å så frø 1/4 tommers dypt høsten. Velg en skyggefull, godt drenert plassering med en 2-tommers laget av godt råtnet kompost.
  • Dverg Ridderspore anses giftige hvis konsumert.