Hvordan å plante dverg kokos trær

October 18

Ikke la ordet "dverg" lure deg når det gjelder kokos trær. Det er ikke noe dverg om Malayan dverg kokos håndflaten, med mindre du vurdere en høyde på 30 til 60 fot liten. Dverg kokos trær gjør stor prøve eller gaten trær i tropiske soner av landet. Kokos trær av noe variasjon vil ikke tolerere fryser, slik de er ment å være plantet i varme områder.

Instruksjoner

Tips om Planting dverg kokos trær

•Purchase en dverg kokos treet fra du lokale barnehager. Velg ditt sted. Velg et område i hagen din som vil være stor nok for kokos å nå full størrelse. De kan nå en høyde på 30 til 60 fot, med en bredde på 15 til 25 fot, så du trenger et åpent område å plante din tree. Ikke plante dverg kokos treet mot eventuelle strukturer, som huset ditt, eller under kraftledninger som treet kan touch.

•Kontroller det solfylte. Sikre området som du har valgt blir full sol. Dverg kokos trær ikke bra hvis plantet i skyggen. Disse palmer er ganske tørke tolerant og vil overleve i sand, leire, alkaliske eller sure jord som tapper godt. Deres toleranse til salt er også ganske høy, og så kan plantes i strand steder.

•Start måking. Grave hullet som treet vil bli plantet i dobbelt så stor som beholderen som holder dverg kokos håndflaten. Det er ikke nødvendig å endre jord med gjødsel når du plante treet. Grave ut et større område for treet vil løsne jorden, slik at rot systemet å vokse mer effektivt.

•Plant treet. Fjerne dverg kokos håndflaten fra beholder og sted i hullet. Erstatt smusset rundt det. og pakke den i fast for å kvitte seg med eventuelle luftlommer. Hvis luftlommer forblir, vil jord synke når du vann det og røttene kan bli utsatt.

•Et treet godt. Må du vann du kokos palm minst en gang i uken i flere uker til treet har begynt å etablere seg i sitt nye sted. Malayan dverg kokosnøtter som gjødsel og svarer godt til den. Velg generelt palm gjødsel og bruke det området under håndflaten kvartalsvis. Når bunnen kokos lemmer blir eldre vil de visner og dør. Dette er naturlig for kokos palmer eller typer palm. Klippe av grenene når de har slått helt brun.

Tips og advarsler

  • Den Malayan stammer av kokosnøtter er best bruker deres motstand mot dødelige gullig sykdom. Dverg kokosnøtter er merket i henhold til fargen på deres fruitsUse et insektmiddel spesielt innrettet for bladlus, hvis de blir et problem. For å starte et tre, legger en kokosnøtt på siden og dekker halvparten med jord. Hold kokos vannet og 4-6 uker det bør begynne å spire.