Hvordan å plante dverg frukttrær i Michigan

January 15

Hvordan å plante dverg frukttrær i Michigan

Michigans klima, som er påvirket av sin nærhet til Great Lakes, er et førsteklasses område i USA for frukt treet produksjon. Den rangerer blant de fem landene i apple produksjon. For huseiere som ønsker å dyrke sine egne frukt, dverg frukttrær tar mindre plass enn vanlige frukttrær og de begynner bærer frukt tidligere enn større kolleger. Før planting, avgjøre om treet du plante er self-pollinating. Hvis ikke må du planlegger å plante minst to av disse typer trær for å få frukt i noen år. Plante fersken trær på den øvre halvøya er motløs fordi ekstrem kulde kan skade knopper og grense frukt produksjon.

Instruksjoner

•Determine et sted i gården som har fullt sollys og er ikke beheftet med overhead ledninger eller er i et lite sted der kaldere luft somle og vann kan samles. Hvis planting to eller flere trær, forlate minst 15 fot mellom trær. Fjerne røtter, steiner og gress. Fordi Great Lakes ofte holde vår og høst temperaturer i Michigans lavere halvøya fra fryser, har frukttrær en bedre sjanse til å utvikle deres knopper å produsere rikelig avlinger. Trær plantet på den øvre halvøya ofte tar lengre tid å bli etablert.

•Dig et hull så dypt som røttene til sapling og to ganger diameteren på røttene. La sidene av hullet grove slik røttene kan lettere trenge inn jord som de vokser. Hvis jorden sandstrender, som det ofte er nær Great Lakes i Michigan, Huron eller Superior, Legg organisk endringer for å fremme vekst.

•Plant treet så 2 til 3 inches av de øverste røttene er over jord linjen. Planting sapling altfor dypt kan tillate en dverg treet kan vokse med egenskapene til en vanlig størrelse treet. Løsne og spre røttene i hullet.

•Return skitt fjernet fra jord og tamp den forsiktig rundt rotsystemet fjerne eventuelle luftlommer. I sandete områder av staten der vann kan renne for fort, vil legge jord endringer til første planting hjelpe anlegget slå rot.

•Irrigate nylig plantet treet så jord i hullet er mettet. Tre-wrap materiale er tilgjengelig for å beskytte unge fra skade av hjort beite i kaldere vintermånedene.