Hvordan å plante Cymbidium orkideer

July 30

Hvordan å plante Cymbidium orkideer

Cymbidium orkideer trives når satt utenfor om sommeren når det er ingen fare for frost. Orkideer vil blomster fra februar mai, avhengig av området, sende ut lange stammer i produktive store blomster som vil vare i uker. I høst, når temperaturene slippe under frysepunktet i nordområdene, bringe Cymbidium orkideer innendørs etter den første frosten. De viktigste elementene i disse orkideer blossom er høy lys og kul netter.

Instruksjoner

•Prepare en plante potten for dine Cymbidium orkideer i våren etter det blomstret hvert par årene. Gjør en blanding av like deler av fir bark, dempet torv moss og perlite. Fjerne orkideer fra gamle voksende medium og rist av overflødig. Danner en kjegle med planting blandingen i bunnen av anlegget potten og spredt på orchid røtter over den. Tilsett resten av jord blandingen over røttene, fast det litt.

•Moisten jord av nyplantede orkidé inntil vannet tapper fra bunnen av anlegget potten. Vann etter behov å holde jorda fuktig i løpet av våren og sommermånedene. Slipp vannforsyningen vinteren slik at jorda har en sjanse til å tørke ut mellom Pottejorden.

•Still orkidé utenfor der den kan få fullt sollys snarest våren. Legge til et par isbiter til toppen av jord å oppmuntre orkideer til å blomstre når sommerkveldene er varme.

•Fertilizer er viktig å raskt voksende Cymbidium orkideer. Bruke en formel høy i nitrogen i løpet av våren og sommeren månedene, for eksempel 30-10-10 og bruke det til anlegget en gang i uken for å støtte den raske veksten. Endre til en formel som er høyere i fosfor i senere falle, med forholdet mellom 10-30-20 til å utvikle en sterk rotsystem og følgende sesongens blomster.