Hvordan å plante Crimson søt vannmeloner

June 2

Crimson Sweet vannmeloner er høysesongen ulike, ifølge University of Illinois Extension Service. Den har rød farget frukt og hver melon når en gjennomsnittlig størrelse på mellom 20 og 25 lbs. Anlegget kan dyrkes i alle områder av USA, men trives bedre i det varme klimaet av sørlige USA anlegget avstanden er viktig når planting Crimson Sweet vannmeloner siden de vokser som lang vinstokker langs bakken.

Instruksjoner

• Vent til etter alle frost er avsluttet i ditt område og dagtid temperaturer er mellom 70 og 86F. Finn et område som har fullt sollys eksponering og godt drenert jord. Optimal jord sammensetningen for Crimson Sweet vannmeloner er en blanding av sand og leirjord.

•Trekk alle ugress og gress fra området og løsne de topp 3 til 4 inches jord med en pitch gaffel eller en hage tiller hvis du har en. Etter løsne jord, glatt toppen ut som jevnt som mulig med pitch gaffel.

•Fyll matjord i en haug i enden av planting området gjør midt i haugen 5 til 6 inches høyere enn bakken. Skråningen sidene ned så haugen er ca 2 til 3 fot bred. Opprette flere hauger linjeavstand 6 fot fra hverandre.

•POKE et hull i toppen av første haugen med fingeren, gjør det 1 til 2 inches dyp. Sett inn ett Crimson Sweet vannmelon frø i hullet og dekke det opp med jord. Plant en til to flere frø per haugen, og gjenta deretter prosessen for andre hauger.

•Et området også bruker en hageslange med en spray vedlegg slik at du ikke vask bort hauger. Etter planting, gi 1 tommers vann per uke, hvis ingen nedbør oppstår.

Tips og advarsler

  • Crimson Sweet vannmelon frø krever 80 til 85 dager fra plante å høste.
  • Når frøene i hver haug spire, velge to sterkeste seedlings og trekke ut andre fra hver haugen.