Hvordan å plante Cleveland pærer

May 31

Cleveland pære trær er egnet til å plante i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 9. Dette blomstrende pæretreet når 30 til 40 fot høye av vokser 3 til 5 fot hvert år. Treet naturlig vokser symmetrisk i en oval form og ser ut som det er stadig beskjæres uten faktiske pruning. Cleveland pærer er ideelle forgård trær eller plantet i rader langs veier, innkjørsler og entryways. Hver vår trærne produsere masser av rene hvite blossoms og bladene slår lyse rødt under kjølige høst været. Disse trærne er pest og tørke motstandsdyktig.

Instruksjoner

•Fjern ugress, gress og rusk fra en plante området i full delvis sollys. Opprette en 6 fot diameter lysning. Løsne jorden med en spade til dybden av 24 til 36 inches, avhengig av roten ballen. Bryte skitt klumper opp med kanten av spade.

•Dig et hull som er to ganger bredden på roten ballen og samme høyde som roten ballen. Arbeide jord med en hage hakke å bryte opp noen klumper. Grov opp jord langs bunnen og sidene av hullet ved å dra poeng av en høygaffel gjennom jorden. Dette forhindrer kompakt jord og lar røttene å vokse ut av hullet enklere.

•Fjern Cleveland pæretreet fra beholderen ved å kutte beholderen unna med en skarp kniv. Erte røttene med fingrene og rette dem ut. Sett 2 inches jord i bunnen av hullet. Angir roten ballen i hullet og spredt røttene.

•Hold Cleveland pear tree oppreist og pack jorden rundt roten ballen å holde treet på plass. Bruk en snekker nivå for å sjekke retthet av treet. Fylle hull halvveis med jord og så helle en bøtte med vann inn i hullet. La vannet renne bort.

•Fyll resten av hullet med jord. Forsiktig firmaet jorden rundt treet for å holde det på plass. Vann røttene godt slik at fuktighet når 6 inches dyp.

•Spread en 2 - til 3-tommers lag av flis eller furu nåler rundt planting området. Holde mulch tre-fire inches fra tømmerstokken. Organisk mulch reduserer ugress vekst, forbedrer jord struktur, hindrer vanntap av og legger næringsstoffer til jord som det dekomponerer.

Tips og advarsler

  • Cleveland pære er en dekorativ treet som ser vakker men ikke produsere frukt. Dette betyr at det vil være ingen høst frukt opprydding.