Hvordan å plante Camellia Japonica i en beholder

January 3

Hvordan å plante Camellia Japonica i en beholder

Camellia Japonica er en evergreen busk med fantastisk lett duftende rød, rosa eller hvite. Japonica er den mest populære av Camellia arter og det er mange varianter å velge mellom. Dette er et flott anlegg for disse områdene av landskapet som ikke har full sol eller beholdere til patio eller veranda. Du kan ha store året farge med lite vedlikehold Camellia Japonica. De vokser fint i varme områder og er hardføre i hagearbeid soner 7 through10.

Instruksjoner

•Velg en stor container med mer bredde enn dybde. Den Camellia japonica i en grunne heie busk, men må bredden til å spre. Kontroller at beholderen har hull slik at røttene ikke bli vannfylte.

•Mix nok potting jord med en pose med ericaceous kompost å fylle alle men det øverste tommen din beholder. Camellia japonica vokser best i syre jord og denne kompost vil justere jord for optimal vekst.

•Dig ut et lite hull i midten to inches større enn roten ballen anlegget og samme dybde.

•Fjern anlegget fra beholderen du kjøpte det og spre røttene litt hvis de er tangenter. Plasser anlegget i hullet og fyll halvveis rundt rot ballen med jord. Vann å bosette jorden rundt røttene og fortsette å fylle så roten ballen er dekket og jord i nivå over beholderen.

•Et vel å etablere akselerere veksten. Vann for å holde jorda fuktig i to uker og deretter kutte tilbake til når toppen av jord føles tørr. Tillat ikke anlegget å gå helt tørt i varmen av sommeren eller under tørr vind som røttene vil dø.

•Fertilize med en langsom løslate, camellia gjødsel tidlig på våren en midtsommer. Hvis du ikke finner camellia gjødsel, kan du bruke en høy syre gjødsel. Følg installasjonsinstruksjonene fra produsenten på beløpet som skal bruke høyden på busk.