Hvordan å plante busker i beholdere for bærbare landskapsarbeid

October 21

Hvordan å plante busker i beholdere for bærbare landskapsarbeid

Busker er woody stammet planter som varierer i størrelse og utseende. Busker vil trives i en rekke forhold avhengig av arten. For å vokse busker i beholdere, bør du velge et mindre utvalg så beholderen ikke er for tung til å flytte. Ved å velge en busk som samsvarer med alle områder av landskapet og plante den i en pott, kan du flytte den rundt tunet når du vil endre utformingen.

Instruksjoner

•Velg arter av busker som kan tilpasses en rekke lys eksponeringer. Busker som kan trives i delvis skygge eller full sol vil vokse i ulike områder av landskapet, noe som gjør dem mer allsidig i hagen din.

•Velg anlegget beholdere som er lett så de blir lettere å flytte. Plastbeholdere er vanligvis det letteste. Beholdere skal være nøytral farge og design så de vil lett blanding i ulike områder av landskapet. De bør også være stor nok til å romme røttene av busken, og har drenering hull i bunnen.

•Fyll nederst beholdere med en 2-tommers lag av terrakotta stykker eller grus så potting jord ikke tette drenering hullene. Fyll kjelen 2/3 av veien med potting jord. Legge til detaljert langsom utgivelsen gjødsel til jord etter anvisningen på pakken og bland det med en hånd spade.

•Lavere busk i beholderen og fylle potten resten av veien med jord så busk er plantet på samme nivå det var i beholderen barnehage. Vann til jord bosetter. Plass busk i området der du vil vokse.

•Et busker som nødvendig. Den hastigheten og mengden vil variere med arter du har valgt. Hver vår, Fjern de øverste 2 inches av potting jord og erstatte den med nye jord. Flytt busker rundt gården som ønsket.