Hvordan å plante Bur Oak Tree eikenøtter

December 18

Når plante bur oak eikenøtter, er det ikke nødvendig å plante hver acorn i en egen beholder. Etter bur eiken eikenøtter har blitt undersøkt og valg eikenøtter valgt, en enkelt planter nok til å få eikenøtter i gang på vei til å bli mektig bur eiketrær.

Instruksjoner

•Prepare en stor voksende container. Velg en høyverdig potting jord og pre gjødsle jorda med en mild løsning av gjødsel. Beholderen bør være store nok til å holde alle bur oak eikenøtter uten trengsel.

•Vaskestasjonen tømmes bur oak eikenøtter før du setter dem i jorden. Dette vil fjerne eventuelle gjenværende sopp og andre skogen gulvet forurensninger.

•Plasser bur oak eikenøtter rundt kanten på beholderen. Hvis du har mye eikenøtter plante, husk å holde atskilt dem minst en tommelbredde eller mer for å unngå overbefolkning. Dette hindrer også røttene vokser inn i hverandre.

•Shove hver acorn omtrent halvveis i jorden. La toppen halvparten utsatt like eikenøtt ville falle i naturen. Dette er den mest produktive metoden for voksende eikenøtter til en levedyktig størrelse for repotting.

•Et eikenøtter til jord er vått men ikke helt gjennomvåt. Jord bør holdes fuktig på alle tider under vekstprosessen. Spirer er utsatt til uttørking under de første ukene. Har eikenøtter i en beholder gjør dem meget lett å vedlikeholde.