Hvordan å plante bringebær i New England

December 12

New England er kjent for sin korte, mild somre og kalde, lange vintre, et miljø som er ugjestmilde mange typer planter. Svart og lilla bringebær, plantes ikke dessverre i de nordligste delene av New England, som de tåler kulde. Røde bringebær, men kan plantes så langt nord som Maine og vil produsere en betydelig avling på grunn av sin hardførhet. Planting bringebær i New England involverer samme omsorg som du vil ta i noen del av landet.

Instruksjoner

•Velg en plante plassering som mottar fullt sollys. Vær oppmerksom på nærliggende trær og bygninger som kan kastet skygger over planter som solen beveger seg. Også vurdere plantene rundt bringebær; høyere planter bør være lenger tilbake i hagen din så de ikke blokkerer sollys for mindre planter.

•Test pH-nivået i jord der du vil plante av bringebær. Scoop noen jord fra bakken, og plasser den i den tester kit beholder. Legge destillert vann, sett lokket på beholderen og deretter riste det før godt blandet.

•DIP en testing pinne til jord blanding, deretter fjerne den etter 60 sekunder er gått. Sammenligne pinne i den tester kit pH diagram. Bringebær bør ideelt sett være plantet i jord med en pH mellom 5,6 og 6.2. Legge til bakken kalkstein jord pr. instruksjonene på boksen eller pakke å heve pH, om nødvendig. Retest jord etter varigheten angitt på kalks emballasje.

•Dig opp et sted i din jord litt større enn bringebær planter. Rør kompost eller befruktet Haven jord med bakken jord. Bland godt til jord er brutt opp og lett manipulert.

•Kuleis et hull i jorda hånd. Sett the bringebær anlegget i hullet, og deretter dekke med skitt. Pat jord til å gjøre det fastere. Space planter 2 fot fra hverandre. Ideelt sett skal hver rad være lenger enn 12 fot lang, og hver rad skal 4 fot fra hverandre.

•Plasser et espalier over hver plante; noen espalier fungerer, inkludert en lang linje som spenn hele raden eller personlige bur trellises.

•Et planter. Ikke la dem tørke.

Tips og advarsler

  • Bringebær skal plantes snart etter de siste frost.
  • Plant ikke bringebær på et sted som er brukt i de siste fire årene for å vokse paprika, tomater, poteter eller auberginer siden de kan øke oddsen for din bringebær kontraktørselskaper en ødeleggende sopp.