Hvordan å plante bringebær i beholdere

September 12

Hvordan å plante bringebær i beholdere

Bringebær er vining planter som vokser på en lignende måte som hardfør bjørnebær, med flere ytterligere komplikasjoner. Bringebær produserer både frukt og løvverk som er følsomme for skadedyr og sykdom temperatur, og krever spesiell behandling gjennom deres lifespans. Bringebær vokser i rødt, lilla, svart og gul varianter, og gjør best i områder som har kul til moderat somre og lange, kalde vintre. For å vokse plante bringebær vellykket dem i brede, tunge Potter flytte dem som været krever.

Instruksjoner

•Plant bringebær tidlig på våren, når frost er opp fra bakken, gi dem en sommer med vokser. Bruk bredt voksende skuffer som spres minst 12 inches av 5 inches, og er 14 inches dyp. Kontroller at skuffene er tunge, og har drenering hull.

•For å gi bringebær et fundament som drenerer raskt, men beholder rikelig med fuktighet for planter, fylle voksende skuffene med en kombinasjon av halv rask-drenering jord og halv organiske kompost. La 2 inches mellom jord nivået og av skuffen.

•Plant en stokk bringebær per skuffen å gi plantene rom for vekst. Plante hver stokk 8-10 inches dypt, dekker røttene med endret jord. Fylle skuffene fulle av vann og la den suge i og vann røttene.

•Spread 2 inches av mulch over bringebær jord å opprettholde varme og fuktighet, og satte dem på en oversikt over 2 inches av vann i uken. Sette av bringebær i områder som får seks til åtte timer med sol hver dag. Hvis temperaturen stiger over 80 grader F, flytte planter til områdene som få delvis skygge, å holde dem kjøligere.

Tips og advarsler

  • Mate bringebær med 10-10-10 gjødsel ti dager etter planting, og deretter 40 dager etter planting.
  • Beskytte bringebær mot kalde vinder og temperaturer under 0 grader c om vinteren.