Hvordan å plante blomsterløk sent

June 7

Hvordan å plante blomsterløk sent

Du kan plante de fleste blomsterløk inntil den bakken er frosset. Frost vil ikke skade våren pærer og er en bekymring for planter som er aboveground. For best resultat har plante blomsterløk om en måned før bakken fryser så pærer et par uker å etablere sine røtter. Den enkleste måten å teste om bakken er frosset er å bruke en spade og forsøke å grave et hull. Hvis det er mulig å grave et hull uten for mye innsats, bakken fryser ikke og er egnet for planting blomsterløk. Hvis du kan grave et hull, enten lagre pærene eller tvinge dem i innendørs beholdere.

Instruksjoner

Tvinge pærer innendørs

•Velg stor kvalitet pærer for planting. Pærer skal plantes i ren plast eller leire potter med en blanding av 3 deler hage leirjord, 2 deler torv moss og 1 del sand. Plante blomsterløk tett sammen i en pott - for eksempel seks tulip pærer kan plantes i en 6-tommers gryte.

•Ikke ikke begrave pærene når du plasserer dem i jord-fylt potten. Plante blomsterløk slik "nesen" er utsatt. Kontroller at potten er løst fylt med jord, og ikke trykk pærer i jorden; gi 1/4 tommers plass øverst i potten for enkel vanning.

•Et pærer umiddelbart etter planting og tillater ikke jorden for å bli helt tørt til enhver tid under den voksende prosessen. Plassere pærer i et kjølig område i hjemmet, som pærer må holdes i et miljø av 35-48 grader F i minst 12 til 13 uker etter planting. Kalde rammer, Uoppvarmet loft og kjellere og den vegetabilske skarpere i kjøleskapet er tilrettelagt områder.

•Mark kalenderen slik at du vet nøyaktig når pærene ble plantet og når å fjerne dem fra kald oppbevaring. For eksempel hvis du plante pærene 1. oktober kan du fjerne dem fra det kalde stedet etter jul. Plasser potter i en kult, solrik beliggenhet i hjemmet som er ca 50 til 60 grader F og ikke får direkte sollys.

•La blomsterløk i denne solfylte plasseringen for en uke, eller til du ser skudd og blader utvide. Du kan deretter flytte pærene til et varmere i hjemmet, for eksempel stuen. Når pærer er blomstrende, flytte dem til et kjølig sted hver kveld; Dette vil forlenge livet til blomstene.

Tips og advarsler

  • Pærer krever god jord drenering trives. Hvis du er plante dem utenfor og jord har en høye leire innhold, kan du vurdere å arbeider kompost eller torv moss i de 12 inches jord.
  • La aldri beholder pærer i et miljø over 65 grader F. Hvis du plasserer pærer i vegetabilske delen av kjøleskapet, dekke dem med en plastpose å minimere skader, og dytte noen luft hullene i posen slik at pærene kan puste.
  • Pærer som er plantet i bakken for nært til når jorden fryser vil sannsynligvis ikke komme opp på vårparten. Hvis noe, vil pærene dukke opp bare noen få inches.