Hvordan å plante blomsterløk massene

March 17

Hvordan å plante blomsterløk massene

Våren er proklamert av krokus og etterfulgt av andre våren blomstene. Pærer er lagring organer for planter og holde anlegget sukker for energi å fremveksten. Det er mange varianter og farger av pærer legge til landskapet og de kommer i sommer blomstrende arter, også. Den myke pastellfarger og juvelen toner av blomstene enliven hagen og tiltrekke pollinators. Pærer kan nytes i hagen eller klippe og bringes innendørs for å ordne. Den beste måten å presentere farger og former er i en masse planting. En bølge av lyse røde tulipaner eller en blandet seng av klumpet seg grupperinger gir spektakulær effekt i hagen din for deg og andre å nyte.

Instruksjoner

•Prepare hage sengen av tilling jord minst 8 inches ned og opp til 12 inches. Legg fosfor til jord og innarbeide hastigheten emballasjen angir. Fosfor er et viktig mineral for pære utvikling og blomstrende.

•Plan sengen før du plante. Grave ut området som du vil bli liggende pærer til en dybde på 6 til 8 inches avhengig av pære. De fleste pære pakker vil fortelle deg nøyaktig dybden. Høye blomstrende pærer må plantes litt dypere så de har masse jord stabilitet rundt dem for å holde opp stilkene.

•Plant 4-6 inches hverandre for store pærer og 1-2 inches for små. Plass pære med den flate delen på jord og den pekende delen opp mot himmelen. Fyll ut området halv vei og deretter vann til jord føles våt når du trykker pekefingeren helt inn i den. Legg resten av jord og tamp ned. Vann igjen for å fukte denne topplaget.

•Plant pærer i grupper av typen eller blande farger. Det er lettere å omsorg for én art enn å blande dem, men en blandet rekke blomster holder blomstrer flyter over en lengre periode som hver art har en annen blomstrende tid.

•Fertilize sengen etter planting av kringkasting 3 lbs. av gjødsel per 100 kvadrat fot. Blande det inn i de øverste 2 eller 3 inches jord. Pærene trenger ikke å bli befruktet igjen denne sesongen.

•Layer 2 inches av mulch over sengen. Dette vil hindre frysing og vil gradvis lekke ernæring i jorden. Beskytt anbudet planter med en sneglen agn våren og deadhead tilbrakte blomster for å holde massen planting ser upåklagelig.

Tips og advarsler

  • Vurdere pære høyder når masse planting. Høyeste blomster bør gå bakover slik at de ikke over skyggen mindre varianter.
  • Hvis ekorn grave opp lyspærer, lå et stykke hønsenetting eller maske over sengen til pærene begynner å dukke opp i våren.