Hvordan å plante blomsterløk i potter

September 18

Pærene er en av de enkleste plantene å vokse og gi flotte resultater med liten innsats. Fleste forbinder lyspærer med våren, men pærer kan blomst hele året, så velg et utvalg som vil holde deg i farge hele året.

Container hagearbeid legger farger og med riktig valg, duft, til vinduskarmen, terrasse eller hage. Potter og beholdere kan kommer i en rekke stiler og farger, og flyttes rundt hagen din eller selv sunket i hagen senger å gi en rekke blomstrer hele året.

Instruksjoner

Potter og pærer

•Velg Potter eller beholdere å vokse lyspærer. Nesten alle beholdere kan huse pærer, og "The Encyclopedia av Planting kombinasjoner" av Tony Herre anbefaler voksende pærer i beholdere for god drenering og vinter beskyttelse.

•Bruk små potter av pærer nær dører og vindu bokser å fange tidlig på våren farger og dufter. Vurder å bruke større beholdere, selv wheelbarrows, til huset større massene av blomster, inkludert tulipaner, narcissus og liljer.

•Den royal Horticultural Society's "Garden planter og blomster: An AZ Guide til the beste planter for din Garden" anbefaler å merke beholdere som passer til størrelsen på pære, bemerker at liljer trenger en dyp potten for å balansere deres høyde når vokst, mens små pærer kan dyrkes i grunne boller eller panner.

For et godt utvalg av pærer, vurdere å kjøpe fra Internett-forhandlere eller postordre hage leverandører. Kjøpe kommersielt hevet pærer som er sertifisert skal sykdommen gratis. Velg pærer for farge, høyde og tid på året der de blomstrer.

•Velg pærer som er fast og plumpe, uten myke flekker eller mold. Unngå å kjøpe pærer som viser tegn til vekst. "Den komplette boken av blomster: hvordan å vokse over 300 av de beste utføre varianter" anbefaler Kjøp pærer fra hagesenter så snart pærene ankommer for å sikre friskhet.

Arrangement av pærer

•Plant flere av en pære i hver beholder for tett massene av blomster.

•Layer pærer i potter for en rekke blomstrer, plassere større pærer nederst i beholderen, og mindre pærer øverst.

•Bruk beholdere innendørs for å tvinge pærer å blomstre tidligere enn vanlig. "Garden planter og blomster" anbefaler planting blomsterløk høsten og holde dem fuktige på et kjølig, mørkt sted for et par uker. Når pærene har vokst ca 2,5 cm (1 tommer), bringe dem inn i lyset.

Hvordan å plante

•Hvis din beholder ikke har drenering hull, brutt keramikk eller et lag med små steiner i bunnen av beholderen.

•For å vokse én type pære, fylle potten om halvveis med pære eller potting blanding, stramming forsiktig planting mediet med knokene eller på baksiden av en hage murskje. Legg lyspærer løs arrangement på jord med deres tips peker oppover. Dekk lyspærer med potting jord til en dybde på to til tre ganger lyspæren høyde.

•For å vokse pærer i lag, fylle potten omtrent en fjerdedel av veien med pære eller potting kompost, autoriserer den forsiktig på plass. Plass det første laget av pærer på kompost med deres tips peker oppover. Dekk laget av lyspærer med mer kompost, igjen autorisasjon kompost forsiktig over pærene. Plasser det neste laget av pærer på autoriserte kompost, og igjen dekke dem og fast kompost forsiktig på plass.

•Hold kompost fuktig hele tiden, men unngå over-vanning lyspærer.

Tips og advarsler

  • Når blomstrer visne, flytter beholdere til et mindre fremtredende, og tillate bladverket å dø ned. Eller fjerne pærene fra Potter og anlegg i en ekstra oppdatering av hagen din til løvverk dør. Dette frigjør Potter for annen bruk samtidig som pærene fortsette å lagre mat for neste års vekst. Vent å mate pærer til etter blomstrende, når de er lagring av mat for neste års vekst.