Hvordan å plante blomster med matter Coco

October 23

Hvordan å plante blomster med matter Coco

Fibrene produsert mellom frukten av kokos skall er kokos kokos. Dette kokos materialet er en populær gressmalingsklaffen for hagen senger, og er ofte brukt i liners for containere og hengende kurver. Sammen med tilbyr et organisk utseende, gi coco matter også et mykt materiale for voksende røttene å presse gjennom uten skade til anlegget. Plante blomster med coco matter er en billig og enkel måte å vise og vokse planter.

Instruksjoner

•Fyll en 5-gallon bøtte vil lunkent vann. Plasser coco matten i vannet, og trykk ned med hendene å fordype matten under vannlinjen. Tillate coco matten å suge i bøtte over natten. Soaking coco matten vil myke fibrene og bidra til å holde anlegget jorda fuktig.

•Løft opp coco matte fra bøtte med vann, slik at fuktigheten å dryppe tilbake i bøtte. Plass coco matten i hengende kurven eller beholder, trykker den fast alle sider.

•Fyll hengende kurven eller beholder med potting jord. La 3 tommer stor avstand fra toppen av jord nivået til kanten av beholderen eller kurven. Lage hull i jorda som er minst 1 tommers bred og to ganger dypere enn blomst anlegget rot ballen.

•Untangle røttene av hver blomst plante forsiktig. Plasser hver blomst plante i ett hull, og dekker flower's røtter med jord.

•Skjære flere små åpninger coco mattens sider med et verktøy kniv hvis du bruker en wire hengende kurven. Sett inn to-tre fingre inne hver slit og navigere jord så du har et hull som er stor nok til å inneholde en blomst plante. Sett inn én blomst plante i hver slit opprettet i coco matten. Klem jorden rundt blomst anlegget for å sikre den i hullet.

•Fyll en vannkanne med vann, og vann i beholderen eller kurv til jord er fuktig, men ikke våt. Sted kurven eller beholder en solrik utvendig beliggenhet, avhengig av forskjellige blomst anleggene sollys behov.

•Et beholderen eller kurv når jorda er tørre. Når vanning, helle vann over beholderen eller kurv til det drypper fra bunnen av coco matten.

Tips og advarsler

  • Lå coco matter flatt på bakken, på jorden, som en mulch. Coco matter også kommer i store ruller for dette formålet.