Hvordan å plante & beskjære en Silverleaf lønn

March 9

Hvordan å plante & beskjære en Silverleaf lønn

Silverleaf lønn, eller bare sølv lønn, er et tilpasningsdyktig plante som trives i våtrom samt tørr jord, vokser raskt i et stort og høye vase-formet tre. Du finner det i det østlige USA og Canada, hvor det var over plantet i urbane landskap på grunn av hvor godt det reagerer på transplantasjonen og justerer mindre enn ideelle forhold.

Sølv lønn invasiv røtter, som forstyrrer avløp systemer, redusere treets fordeler. De svake oppreist grenene også kreve vanlig beskjæring å fjerne og forhindre brutt tre. Start ved å få en sunn barnehage treet.

Instruksjoner

Finne et sted i vår for din sølv lønn sapling. Velg en plassering fra fortauene og andre strukturer, som røttene ofte bryte gjennom dem. Treets store rotsystem også konkurrerer med andre planter for næringsstoffer. Ideelt sett bør din sølv lønn være alene i et bredt solfylte komplott, som sine kroner spredte seg fra 40 til 60 fot bred. Silver maples er hardfør USDA soner 3 til 9.

•Kontroller planting hull for din sølv lønn som er dobbelt så bredt som treets røtter. Grave til hullets dybde er lik røttene lengde. Ikke legge gjødsel eller jord endringer på planting, Texas A & M University råder.

•Plant din sølv lønn og påfyll hullet med topsoil. Tapp bakken rundt treet å kvitte seg med luftlommer.

•Irrigate din sølv lønn på plante og holde røttene fuktig gjennom den voksende sesongen. Som regel trenger et nyplantede tre fem gallons av vann i uken. Når sølv lønn er opprettet, tåler den tørke eller våte forhold.

•Prune din sølv lønn sent om sommeren eller i begynnelsen av høsten. Denne planen holder deg fra å håndtere treets sap, som renner når treet er kuttet våren. Vie våren beskjæring til fjerning av grener som bryte om vinteren. Starter med din sølv lønns første år, kutte grener til en sunn bud å redusere størrelsen. Disse stammer er svake og raskt voksende. Stretching oppreist, er de sannsynlig å bryte under sterk vind eller vinterstormene hvis lov til å vokse lenge. Gjør din kutt i 45-graders vinkler skrå oppover.