Hvordan å plante Baby blå øyne grantrærne

June 21

Hvordan å plante Baby blå øyne grantrærne

Trær legge struktur, skjønnhet og skygge til landskap og bringe både styrke og detaljer til hager. Høy, evergreens live i mange år og gjennom alle årstider for fortsatt skjønnhet. Baby blå øyne grantrærne (Picea pungens "Baby Blue Eyes") gir denne skjønnheten i kompakt format med eldre høyder på bare 12 til 15 fot. Plante disse miniatyr grantrærne i radene innkjørsler eller gjerder for frodige, lys-blå vekst.

Instruksjoner

•Plant Baby blå øyne Gran våren om de siste frost av sesongen. Disse hardfør trives med en varm, sommer voksende sesongen og etablere beste under denne sesongen. Bedre fører våren og sommeren etablering til bedre vinteren overlevelse.

•Velg flekker med full, hele dagen solen og rask avløp for disse trærne. Gi hvert tre 7 til 10 fot plass i flere plantings for eldre vekst. Trær trives ikke i overfylte beplantning, som som begrenser plass, luftsirkulasjon og solskinn.

•Dig i de øverste 8 til 12 inches jord hver plante område, i et område tre ganger så bredt som hver frøplante rot ballen. Løsere jord fremmer bedre rot vekst og etablering. Bland 2 til 3 inches av organiske kompost eller bagged hage jord i din tilled jord å opprettholde løs konsistens og legge ernæring.

•Plant hver frøplante i sin endret jord. Grave hullene som dyp og dobbelt så stort som root baller for planting. Spre den seedlings røtter i sine hull og dekke dem med endret jord. Poking fingrene i jorden som du begrave røttene eliminerer luftbobler.

•Et hver frøplante med 1/2 gallon av vann for etablering og satte dem på en tidsplan for 2 til 3 inches av vann hver uke.

Tips og advarsler

  • Baby blå øyne Gran demonstrere hardførhet til US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 3 og opprettholde naturlige pyramideform.