Hvordan å plante året blomster i Maryland

November 22

Å vite det riktige blomster og busker plante kan gi Maryland gartnere en helårig vev av blomster for å nyte sin landskapsarbeid. Maryland faller i soner 2a 7b i USA avdeling av landbruk anlegget hardførhet kartet. Disse sonene varierer i sine minimal gjennomsnittstemperaturen. For eksempel ser sonen 2a temperaturene slippe til-45 grader Fahrenheit og sonen 7b temperaturer stuper til 5 grader Fahrenheit. Sjekk din regionens sone for å finne ut hvilke planter vil overleve de kalde temperaturene.

Instruksjoner

•Prepare hagen din seng tidlig om våren etter de siste frost for å gi næring til eksisterende stauder og plante ettårige. Fordi klimaet i Maryland dips til ekstreme kulde, kan de fleste ettårige ikke overleve frysing jord.

•Decide hvor du vil plante landskapsarbeid busker. Busker er et populært valg å redusere gate lyd og opprette personvern. Både spicebush og røde chokeberry begynner å blomstre etter de siste frost. Sommer busker som sweet pepperbush ikke bare gi ditt yard med bustete hvite blomster, men de tiltrekker også kolibrier. Sen-sommer blomstrende busker inkluderer sumpen asalea og amerikanske hyllebær. I tillegg bidrar camellia, wintersweet og blomstrende quince levende blomster til wintry landskapet.

•Dig et hull som er dobbelt så stort som de busker rot ballen og samme dybde som busk er plantet i beholderen. Plassere busk i hullet og pakke jorden rundt sin base.

•Spread 6-tommers mulch rundt busker og blomstrende planter å holde sine røtter varme i vintertemperaturer. Likeledes, holde dem vannet inntil slutten faller. Fuktig jord er varmere enn tørr jord.

•Velg dekorative planter til plant i beholdere eller din hagearbeid senger. Vår villblomster som våren skjønnhet, dutchman's knebukser og glatt sweet cicely kan plantes etter siste frost og blomstrer om våren. Sommer planter, for eksempel swamp milkweed gule fiolett og boneset, skal plantes tidlig om våren. Gran opp din høst og vinter med prydplanter som vinter heathers, Island valmuer og snapdragons; Dette bør plantes i høst for sent høsten og vinterlig blomstrer.

•Till hage sengen før planting noe prydplanter. Arbeide 6 inches av kompost i sengen å øke jord næringsstoffer. Grave hull på samme dybde og to ganger diameteren på en dekorativ plante rot ballen. Sett i hullet og pack jord rundt basen.

•Plant i containere. Ved å plante planter som ikke kan håndtere natten kaldt, kan du ta dem i ettermiddag og ta dem ut i morgen, slik at de kan nyte solen. Bruk små beholdere for å gjøre flytte dem rundt lettere. Plass dem på patioen eller dekk til minne om våren i de kalde vintermånedene.

•Broadcast frø i hagearbeid sengen i henhold til avstand instruksjonene på frøet pakken for våren og sommerblomster. Grave hull dobbelt container-vokst anlegget rot baller og på samme dybde som planten ble plantet i beholderen.

Tips og advarsler

  • Plante blomstrende pærer i slutten av vinteren for våren blomster.
  • Unngå plante tropiske planter i hagen din, fordi de fleste ikke kan stå minusgrader.